AOL'den MAOL'e gerçeken

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Hera

AOL'den MAOL'e gerçeken

Mesaj gönderen Hera » 30 Tem 2011, 15:53

Merhaba

MAOL'un sitesinde kontenjan girişleri açıldı diye bi duyuru var biz 15 ağustos tarihinde geçiş yapacağız değilmi? maol'e geçerken hangi prosedürleri uygulamam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim birde yüzyüze eğitim veren okullar'ı nereden bulabilirim?

emrahk
Onursal Üye

Re: AOL'den MAOL'e gerçeken

Mesaj gönderen emrahk » 30 Tem 2011, 16:24

Sitede yazan kontenjan girişleri açıldı yazısı okul müdürlükleri için. Bu sene kaç öğrenci alabilir okulunuz diye giriş yapın sisteme deniyor. AÖL'den MAÖL'e öğretim yılı başında dilekçe yazılarak geçilir deniyor resmi sitede. Dolayısıyla Eylül'de kayıt yenilemeler başladığında geçebilirsin büyük ihtimal. Tam emin değilim, belkide Ağustos'ta yeni kayıt alınırken geçiş yapılıyordur. Sorarsın kayıtlar başlayınca. Semtine en yakın yüzyüze eğitim kurumlarını şu linkten görebilirsin,

http://www.aol.meb.gov.tr/aolweb/yykurum_kontenjan.aspx

Ama burada yazanlar kesin olmayabilir. Bizzat en yakın yüzyüze eğitim veren meslek lisesinde önümüzdeki yıl istediğin bölüm açık olacak mı diye sormanda fayda var...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 30 Tem 2011, 16:39

Hera yazdı:Merhaba

MAOL'un sitesinde kontenjan girişleri açıldı diye bi duyuru var biz 15 ağustos tarihinde geçiş yapacağız değilmi? maol'e geçerken hangi prosedürleri uygulamam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim birde yüzyüze eğitim veren okullar'ı nereden bulabilirim?

bu konuda benim de yardıma ihtiyacım vardı bu başlığı açtığınız için teşekkürler.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

ÇİĞDEM
Doktor

Mesaj gönderen ÇİĞDEM » 30 Tem 2011, 16:40

Biz maol ye geçene kadar istediğimiz bölümün kontenjanları dolar mı acaba yani maol ye kayıtlı öğrenciler acaba bizden daha öncemi bölümlere kayıt yaptırıyorlar?
İnsanın sözü hikmet, bakışı ibret ve susması ders olmalıdır..

Aşk acısıyla parmak acısının arasında ki terk fark bu :arrow: Birini hatırlamazsın bile, birini ise hiç unutamazsın :!:

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 30 Tem 2011, 17:23

ÇİĞDEM yazdı:Biz maol ye geçene kadar istediğimiz bölümün kontenjanları dolar mı acaba yani maol ye kayıtlı öğrenciler acaba bizden daha öncemi bölümlere kayıt yaptırıyorlar?
Kontenjanların yetmeyeceğini sanmıyorum. Ama istediğiniz bölümün rağbet oranına göre değişir tabi...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Hera

Mesaj gönderen Hera » 30 Tem 2011, 21:26

emrahk yazdı:Sitede yazan kontenjan girişleri açıldı yazısı okul müdürlükleri için. Bu sene kaç öğrenci alabilir okulunuz diye giriş yapın sisteme deniyor. AÖL'den MAÖL'e öğretim yılı başında dilekçe yazılarak geçilir deniyor resmi sitede. Dolayısıyla Eylül'de kayıt yenilemeler başladığında geçebilirsin büyük ihtimal. Tam emin değilim, belkide Ağustos'ta yeni kayıt alınırken geçiş yapılıyordur. Sorarsın kayıtlar başlayınca. Semtine en yakın yüzyüze eğitim kurumlarını şu linkten görebilirsin,

Ama burada yazanlar kesin olmayabilir. Bizzat en yakın yüzyüze eğitim veren meslek lisesinde önümüzdeki yıl istediğin bölüm açık olacak mı diye sormanda fayda var...
Evet ağustos 15'de başlayacak kayıt işlemi benim bilmek istediğim kontenjanlar girilmedi şuan değil mi? çünkü ben ilk gün dilekçemi vererek üzerimden bi yük kalksın hemen geçişimi yapayım istiyorum..

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 31 Tem 2011, 11:34

Hera yazdı:
emrahk yazdı:Sitede yazan kontenjan girişleri açıldı yazısı okul müdürlükleri için. Bu sene kaç öğrenci alabilir okulunuz diye giriş yapın sisteme deniyor. AÖL'den MAÖL'e öğretim yılı başında dilekçe yazılarak geçilir deniyor resmi sitede. Dolayısıyla Eylül'de kayıt yenilemeler başladığında geçebilirsin büyük ihtimal. Tam emin değilim, belkide Ağustos'ta yeni kayıt alınırken geçiş yapılıyordur. Sorarsın kayıtlar başlayınca. Semtine en yakın yüzyüze eğitim kurumlarını şu linkten görebilirsin,

Evet ağustos 15'de başlayacak kayıt işlemi benim bilmek istediğim kontenjanlar girilmedi şuan değil mi? çünkü ben ilk gün dilekçemi vererek üzerimden bi yük kalksın hemen geçişimi yapayım istiyorum..
15 Ağustos'ta başlayacak ama sizin bir farkınız var siz halihazırda öğrencisiniz ve 15'inde yeni kayıt olacakları alıyorlar. Ben ondan dedim ve siz büyük ihtimal kayıt yenilemelerde geçiş yapacaksınız...

Mustafa Kemal Atatürk

Hera

Mesaj gönderen Hera » 01 Ağu 2011, 11:05

Arkadaşlar bugün iyice sordum soruşturdum,

15 Ağustosta aol'den maol'e geçenlerde oluyormuş yani sadece yeni kayıtlar değil ayrıca üzülmeyin okul yok yakında diye daha tüm okullar göndermemiş kontenjanları yani 15'ine kadar güncellenecek okul listesi ve her şey maol'un websitesinde yazılacakmış takip ediniz.

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 01 Ağu 2011, 11:15

Hera yazdı:Arkadaşlar bugün iyice sordum soruşturdum,

15 Ağustosta aol'den maol'e geçenlerde oluyormuş yani sadece yeni kayıtlar değil ayrıca üzülmeyin okul yok yakında diye daha tüm okullar göndermemiş kontenjanları yani 15'ine kadar güncellenecek okul listesi ve her şey maol'un websitesinde yazılacakmış takip ediniz.
Bilgilendirdiğin için çok teşekkürler.

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 06 Ağu 2011, 16:47

AOL den MAOL ye geçişte bilgi ahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz?

Maol ye geçmek için dilekçe vermemiz gerekiyor bunu ne zaman ve nereye vermeliyiz?

Birde dilekçeyi verince hemen geçiş yapabiliyormuyuz?

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 10 Ağu 2011, 08:48

Arkadaşlar Aol den Maol ye geçiş dilekçeleri Ankaraya mı gönderiliyor?

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön