arkadaşlar ek sınav olursa eğer ben girebilirmiyim
bu sene son senem mesleki gelişimde staj yapıcam ama bütün yüz yüze eğitim deslerimi geçtim ama 10 sınıfdan mesleki gelişim 2 dersim var onu bu ek sınavda verebilirmiyim acaba
şuan toplam kredim 191 eğer ek sınavda veremessem nası vericem bu dersi bu dersi veremessım mezun olamam önümüzdeki sene cevap veren arkadaşların hepsine şimdiden teşekkür ederim hayırlı günler..
mesleki açık öğretim ders
Re: mesleki açık öğretim ders
strong_07 yazdı:arkadaşlar ek sınav olursa eğer ben girebilirmiyim
bu sene son senem mesleki gelişimde staj yapıcam ama bütün yüz yüze eğitim deslerimi geçtim ama 10 sınıfdan mesleki gelişim 2 dersim var onu bu ek sınavda verebilirmiyim acaba
şuan toplam kredim 191 eğer ek sınavda veremessem nası vericem bu dersi bu dersi veremessım mezun olamam önümüzdeki sene cevap veren arkadaşların hepsine şimdiden teşekkür ederim hayırlı günler..
Mesleki Gelişim'de staj yapacağım derken tam anlamadım. Eğer bu sene son senese ve stajını da henüz yapmadıysan ek sınava giremezsin. Ek sınavla, meslek dersleri için yapılan kredi tamalama sınavı ayrı birşeydir. Örneğin meslek derslerinden başarısız olduğu dersleri olanlara, Eylül ayı gibi okullarda sınav yapılır her sene genelde. Bunun için MAÖL sitesinde açıklamaları beklemelisin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk