Facede böyle bi yAzı gördüm.. Gerçek midir sizce..
Aöl sitesinde böyle bi açıklama olmadığı için şüphede kaldım .?
Mesleki Açık Öğretim Lisesi'nden, Açık Liseye geçişler serbest oldu. Resmi gazetede yayınlandı. Geçmek İsteyenler *Açık Öğretim Lisesi* (Genel Lise)'ne dilekçe göndererek veya kayıt yenileme döneminde genel liseye kayıt yaptıracak. Kayıt yenileme değil yeni kayıt döneminde... yüz yüze eğitime gidemeyen bir çok öğrenci var hiç olmazsa genel liseden mezun olalım diyorlar onların yolu açılsın diye yapılan bir uygulama bu ve yakında Resmi sitede duyurusu yapılacak . Daha önce meslek lisesi 3. döneme kayıt yaptıranlar genel liseye bir daha geçemiyorlardı. 28 Şubat'ın eserlerinden birisiydi o da kalktı haziran 27 de resmi gazetede yayınlanıp yürürlüğe girdi.
Sizce doğru mu ?
Re: Sizce doğru mu ?
böyle bir şey olsaydı ilk önce ana sitede yazardı.Ravza yazdı:Facede böyle bi yAzı gördüm.. Gerçek midir sizce..
Aöl sitesinde böyle bi açıklama olmadığı için şüphede kaldım .?
Mesleki Açık Öğretim Lisesi'nden, Açık Liseye geçişler serbest oldu. Resmi gazetede yayınlandı. Geçmek İsteyenler *Açık Öğretim Lisesi* (Genel Lise)'ne dilekçe göndererek veya kayıt yenileme döneminde genel liseye kayıt yaptıracak. Kayıt yenileme değil yeni kayıt döneminde... yüz yüze eğitime gidemeyen bir çok öğrenci var hiç olmazsa genel liseden mezun olalım diyorlar onların yolu açılsın diye yapılan bir uygulama bu ve yakında Resmi sitede duyurusu yapılacak . Daha önce meslek lisesi 3. döneme kayıt yaptıranlar genel liseye bir daha geçemiyorlardı. 28 Şubat'ın eserlerinden birisiydi o da kalktı haziran 27 de resmi gazetede yayınlanıp yürürlüğe girdi.
Evet doğru, artık okullar arası geçişte hiçbir şart aranmayacak...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Peki,Dilekçeyi Halk Eğitim Merkezine mi vercez?
Ankaya mı göndercez?
Ankaraya gönderceksem nasıl göndercem?
Çok soru sordum kusura bakmayın ama hiç bi bilgim yok..
Ankaya mı göndercez?
Ankaraya gönderceksem nasıl göndercem?
Çok soru sordum kusura bakmayın ama hiç bi bilgim yok..

'Matematik' Sev Beni, Seveyim Seni, Sevsin Bizi YGS, Gelsin Üniversite 

Geçiş yapman için gerekli belgeler şunlar,
1- MAÖL'den AÖLe geçiş dilekçesi, şurdan indirp çıktısını alman gerekiyor,
http://www.aol.meb.gov.tr/upload/dilekc ... ornegi.pdf
(linki hedefi farklı kaydet olarak bilgisayarına indir ve çıktısını alıp doldur)
2-Nüfus cüzdanının fotokopisi
3-Bankaya yatırdığın paranın dekontu (Yeni kayıt olarak yatıracağın paranın dekontunu yani),
Bunları bir zarfa koyup, 15 Ağustos'tan itibaren aşağıdaki adrese postalaman gerekiyor,
Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Açık Öğretim Lisesi
Konya Yolu Üzeri Gazi Hastanesi Karşısı
Teknikokullar Beşevler/Ankara
1- MAÖL'den AÖLe geçiş dilekçesi, şurdan indirp çıktısını alman gerekiyor,
http://www.aol.meb.gov.tr/upload/dilekc ... ornegi.pdf
(linki hedefi farklı kaydet olarak bilgisayarına indir ve çıktısını alıp doldur)
2-Nüfus cüzdanının fotokopisi
3-Bankaya yatırdığın paranın dekontu (Yeni kayıt olarak yatıracağın paranın dekontunu yani),
Bunları bir zarfa koyup, 15 Ağustos'tan itibaren aşağıdaki adrese postalaman gerekiyor,
Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Açık Öğretim Lisesi
Konya Yolu Üzeri Gazi Hastanesi Karşısı
Teknikokullar Beşevler/Ankara
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
ALLAH razı olsun, çok yardımcı oldunuz.. Tşkler..
'Matematik' Sev Beni, Seveyim Seni, Sevsin Bizi YGS, Gelsin Üniversite 

Rica ederim...
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Yahu çok mutluyum,Ben sırf bu yüzden mesleki açık liseyi bırakmıştım herkeze çok teşekkürler.