yardım lütfen (YGS)

Her Konuda Tartışabilirsiniz
sonbahar
Doktor

Re: yardım lütfen (YGS)

Mesaj gönderen sonbahar » 15 Ağu 2011, 19:54

çağrı yazdı:Allah razı olsun ,,yaLnız ben sizden sonra da çok araştırdım

Hangi branştan kaç öğretmen atanıyo diye ? Okul öncesi öğretmenliği, İngilizce öğretmenliği, ... Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi en çok atanan hala bile açık var
deniliyo e hali ile :)2023 kadar da açık anca kapanır dedi bir arkadaşım iktidara göre sanırım
tekrar saolun
öncelikle şunu belirteyim din kültürü öğretmenliği ihllerin alanına girdiği için eğer düz liseysen alan dışı tercih yapmış olacaksın.
danıştığım bir rehberlik hocası alımların iktidara bağlı olduğunu söyledi.yani bu iktidarda alım çok olur ama iktidar değiştiğinde alım olmayabilir dedi.yani bunlarda tamamen baştakilerle ilgili bir durum.

O Şimdi Üniversiteli

çağrı
Uzman

Mesaj gönderen çağrı » 16 Ağu 2011, 03:08

one.flower yazdı:
çağrı yazdı:Allah razı olsun ,,yaLnız ben sizden sonra da çok araştırdım

Hangi branştan kaç öğretmen atanıyo diye ? Okul öncesi öğretmenliği, İngilizce öğretmenliği, ... Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi en çok atanan hala bile açık var
deniliyo e hali ile :)2023 kadar da açık anca kapanır dedi bir arkadaşım iktidara göre sanırım
tekrar saolun
öncelikle şunu belirteyim din kültürü öğretmenliği ihllerin alanına girdiği için eğer düz liseysen alan dışı tercih yapmış olacaksın.
danıştığım bir rehberlik hocası alımların iktidara bağlı olduğunu söyledi.yani bu iktidarda alım çok olur ama iktidar değiştiğinde alım olmayabilir dedi.yani bunlarda tamamen baştakilerle ilgili bir durum.
ya evet düz lise benimki ne yani puanım kırlcakmı ama sözelde
zaten ihl dışındakiler terch veremyomu?

Yns
Uzman

Mesaj gönderen Yns » 16 Ağu 2011, 08:08

one.flower yazdı:
Yns yazdı:Ben şu anda yukarıda bir arkadaşın geçen sene düştüğü senin de önümüzdeki yıl düşeceğin durumdayım.Dönemim 7, krediler tamam, sadece 1 dönem ve o dönemdeki 2 ders için diplomamı almam 9 ay gecikecek.Kendi çapımda mail attım bir kaç kez ama bu sene üniversite sınavına girmediğimden çok da üstelemiyorum.Ha ek sınavla mezun olmuşum ha Ocak 2012 sınavıyla.Değişen bir şey yok yani.
yns ek sınavla mezun olamazsın.çünkü ek sınav kredi eksiği olanlar için.dönemine etki etmiyor maalesef.ben de bu yüzden mağdur oldum ve 1 senem boşa gitti.bende çok mail atmıştım telefonla aramıştım ama elimden bir şey gelmedi.
Çok umutlu değilim zaten şansımı deniyorum sadece.2 ders için 9 ay beklemenin ne kadar mantıksız olduğunu anlatmaya çalışıyorum onlara.İstediğim dönem şartını 8 değil 7 yapmaları.Büyük ihtimalle olmayacak ama arada bir yokluyorum işte...
Resim

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...

çağrı
Uzman

Mesaj gönderen çağrı » 08 Eyl 2011, 21:52

sanırım din kültürü zor olacak ihl olmadan ,açıktan sosyolojiye bile razıyım hele bu lise bitsinde
ne yapalım kısmet varsa gelir hintten- yemenden,kısmet yoksa ne gelir elden
zaten bazı sorumluluklar öyle yada böylee istediniz hedeflere ulaşmanıza engel oluyor
bari sevdiğimiz insanlara destek çıkarak enazından onların yükselmesine vesile olmak da bişey
mesela küçüklerimiz işte onlar için daha iyi bir çalışma ortamı sağlamak ve yardımcı olmak büyük olmak sanırım başlı başına fedakarlık getiriyor
herşeyin en hayırlısı inşallah
eskiden öss denınce arj-kadaşlarımdan bazıları
özel sorun senin derdi açılımnda
ygs,yolu geçme sınavı oldu galiba
bu yol bana çok zor mu geliyor nedir
umarım hepiniz en iyi yerlere gelirsiniz

Kullanıcı avatarı
esraaah
Çırak

Dönem hesaplaması nasıl oluyor YARDIM EDDİİİN

Mesaj gönderen esraaah » 09 Eyl 2011, 22:29

yahu arkadaşlar ben şimdi lise 1,2,3 okudum konservtuvar lisesinde şimdi 4 de Açık öğretim liseinde okuycam

lise 1 lise 2 lise 3
|| 1 dönem ve 2.dönem || || 3 donem ve 4 donem || || 5 donem 6 dönem|| diye mi sayılıyor?

Bunun akabinde bu sene okuyacağım lise ''4'' 7 donem 8 donem ve 9 donem mi olcak ?? ?? ben 20 yaşındayım 3 sınav hakkı var o yüzden 3 donem diye mi sayılcak o olay ??

birde şu sorum var ben lise üç de alanımı değiştirebilrmiyim Yabancı Dİl almanca. bu sene yeni kayıt oldum bu arada.

alanım ne bilmiyorum cunki konservtuvarda meslek eğtimi alıyorduk. ben bunu değiştirebilrmiyim???
sevgiler sygılar çook teşekkürler yoldaşlar
herşey güzel olacak! olmalı

emrahk
Onursal Üye

Re: Dönem hesaplaması nasıl oluyor YARDIM EDDİİİN

Mesaj gönderen emrahk » 10 Eyl 2011, 09:43

esraaah yazdı:yahu arkadaşlar ben şimdi lise 1,2,3 okudum konservtuvar lisesinde şimdi 4 de Açık öğretim liseinde okuycam

lise 1 lise 2 lise 3
|| 1 dönem ve 2.dönem || || 3 donem ve 4 donem || || 5 donem 6 dönem|| diye mi sayılıyor?

Bunun akabinde bu sene okuyacağım lise ''4'' 7 donem 8 donem ve 9 donem mi olcak ?? ?? ben 20 yaşındayım 3 sınav hakkı var o yüzden 3 donem diye mi sayılcak o olay ??

birde şu sorum var ben lise üç de alanımı değiştirebilrmiyim Yabancı Dİl almanca. bu sene yeni kayıt oldum bu arada.

alanım ne bilmiyorum cunki konservtuvarda meslek eğtimi alıyorduk. ben bunu değiştirebilrmiyim???
sevgiler sygılar çook teşekkürler yoldaşlar

Lise 1: 1 ve 2. Dönem
Lise 2: 3 ve 4
Lise 3: 5 ve 6
Lise 4: 7 ve 8. dönem oluyor, sen yazılınca 7. dönemden başlayacaksın. Diğer sorularına özelden yazdığın mesajda cevap verdim...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön