altdan ders .lütfen cevap

Her Konuda Tartışabilirsiniz
strong_07
Acemi

altdan ders .lütfen cevap

Mesaj gönderen strong_07 » 16 Ağu 2011, 13:44

arkadaşlar ben bu sene son senem staj görücem bu sene eylülde başlicam işte okullar açılınca şimdi benim 1 tane geçemediğim ders var ismi mesleki gelişim 2 bunu ben nası verebilirim okul yaz okulu açıçakdı vazgeçdi açmadılar yazın şimdi birileri bana form filan doldur dedi ama ne formu nerden alcam böyle bişey varmı yoksa ben bu dersi nası vermeliyim cevap veren arkadaşlardan allah şimdiden razı olsun ..

emrahk
Onursal Üye

Re: altdan ders .lütfen cevap

Mesaj gönderen emrahk » 16 Ağu 2011, 14:52

Mesleki Gelişim 2 dersini, alt sınıfta okuyanlarla birlikte görmen gerekiyor görünüşe göre. Çünkü hepsinin başarılması gerekiyor derslerin. görmen mümkün değilse seneye stajın bitince ek sınavla birlikte meslek liselileri için yapılan yüzyüze eğitim kurtarma sınavına girersin. Unutma bu sınav kesin yapılacak diye birşey yoktur. Geçen sene Eylül'de okullarda belli sayıda dersten kalanlar için yapmışlardı. Bu yıl veya seneye yaparlar mı, onu zaman gösterecek...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

strong_07
Acemi

Re: altdan ders .lütfen cevap

Mesaj gönderen strong_07 » 16 Ağu 2011, 16:24

allah razı olsun kardeşim dediğin gibi müdüre sordum bu sene 10 sınıflarla alırsın o dersi dedi saat 6da başlıyo zaten dersler staj gününe denk gelse bile iş yerinden 5.30da cıkarım sorun olmaz

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön