Bu AÖL adam olacak ama biraz da bizim zorlamamız lazım...
2011 EK SINAV KONUSU [11 EYLÜL] -- [25 EYLÜL]
Re: 2011 EK SINAV İÇİN MAİL ve DİLEKÇE ATALIM [HERKES İÇERİ]
2011-2012 iş takvimini görenler olmuştur belki. 28-29 Temmuz 3. dönem sınavları, diye yazıyor, erken yapmaları gerekirken daha da geç yapıyorlar diye düşünürken sınavların açıklanma tarihi 8 Ağustos yazısını görünce şoke oldum. 
Mesafeler gözyaşlarıyla doldurulamaz...
aöf kayıtları 15 ekime kadar sürüyor. bi arkadaş sormuştu onun için yazıyorum içi rahat olsun. 
mailime şöyle bi cvp aldım bugün..
Merhaba,
Çağrı merkezimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz ÇAĞRI-139826443 numaralı çağrıya ait yanıt aşağıda yer almaktadır.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Eksınav her yıl düzenlenen bir sınav değildir. Eğer bu yıl III. dönem sınavlarından sonra ek sınav düzenlenecek olur ise bu http://www.aol.meb.gov.tr ya da http://www.maol.meb.gov.tr adresinden yayınlanır. Web sitesini takip ediniz.
Bu konuyla ilgili resmi başvurunuzu e-posta ile http://bilgiedinme.meb.gov.tr/Internet/ ... ?kurum=meb adresine girerek yapabilirsiniz. Buradan ilgili birimlere isteğiniz iletilecek ve size cevap verilecektir.
---------------------------------------------------------------------------------------------
İyi günler dileriz,
Eğitek Çağrı Merkezi
mailime şöyle bi cvp aldım bugün..
Merhaba,
Çağrı merkezimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz ÇAĞRI-139826443 numaralı çağrıya ait yanıt aşağıda yer almaktadır.
Eksınav her yıl düzenlenen bir sınav değildir. Eğer bu yıl III. dönem sınavlarından sonra ek sınav düzenlenecek olur ise bu http://www.aol.meb.gov.tr ya da http://www.maol.meb.gov.tr adresinden yayınlanır. Web sitesini takip ediniz.
Bu konuyla ilgili resmi başvurunuzu e-posta ile http://bilgiedinme.meb.gov.tr/Internet/ ... ?kurum=meb adresine girerek yapabilirsiniz. Buradan ilgili birimlere isteğiniz iletilecek ve size cevap verilecektir.
İyi günler dileriz,
Eğitek Çağrı Merkezi
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
arkadaşlar şimdi baktım bende sayfama zorunlu dersi yoktur yazıo şimdi ben mezunmu oldum ? dönemimde 8 üzeriydi zaten kredimde tamdı tek derdim zorunlu dersimdi nolur biri bana mezun olduğumu söylesin
%99 oldun diyelimela25 yazdı:arkadaşlar şimdi baktım bende sayfama zorunlu dersi yoktur yazıo şimdi ben mezunmu oldum ? dönemimde 8 üzeriydi zaten kredimde tamdı tek derdim zorunlu dersimdi nolur biri bana mezun olduğumu söylesin
bu arada bende baktım ek sınav zaten gerekiyordu 6 kredi kaldı inş verip mezun olacaz...
gerçektenmi yaaaa
komikadam yarın ilk işim çağrı merkezini aramak olcak
eğer mezun olmuşsam hemen burda paylaşmak istiorummmm...ay Allahım nolur mezun olmuş olayım
benimde zorunlu derslerim bitmiş arkadaşlar. fakat yüzyüze eğitimden 1 kredilik tek dersim var ya ooof inşallah ek sınav olursa onada sınav olur yoksa 1 dönem 1 ders için okula gidicem
oof of. herkes için en hayırlısı olur inşallah
Hiç bir şey için geç değildir.
Bende geometriden muaf olucam...Şu anda zorunlu dersi bulunmamaktadır yazıyo...Şimdi açıklandıktan sonra hemen mezun diye yazıyor demi ?
o yüzden 99 yazdım zatenela25 yazdı:gerçektenmi yaaaakomikadam yarın ilk işim çağrı merkezini aramak olcak
eğer mezun olmuşsam hemen burda paylaşmak istiorummmm...ay Allahım nolur mezun olmuş olayım
inş hayırlısı olur hepimiz için.demir26 yazdı:benimde zorunlu derslerim bitmiş arkadaşlar. fakat yüzyüze eğitimden 1 kredilik tek dersim var ya ooof inşallah ek sınav olursa onada sınav olur yoksa 1 dönem 1 ders için okula gidicemoof of. herkes için en hayırlısı olur inşallah
arkadaşlar ben de bir şey soracam. bildiğim kadarıyla alan derslerinden bir kere sınava girince o ders verilemese bile muaf olunuyor. bu durum ek sınav için de geçerli di mi?
nickbu yazdı:arkadaşlar ben de bir şey soracam. bildiğim kadarıyla alan derslerinden bir kere sınava girince o ders verilemese bile muaf olunuyor. bu durum ek sınav için de geçerli di mi?
Ek sınavın normalden farkı yok.Eger o ders 'Dil ve Anlatım' degilse muaf olur .
MEZUNUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
edit: of pardon yanlış yere yazdım ya, eğer üzdüysem sizi çok özür dilerim, zorunlu dersim olmadığını görünce çok sevindim sadece...
edit: of pardon yanlış yere yazdım ya, eğer üzdüysem sizi çok özür dilerim, zorunlu dersim olmadığını görünce çok sevindim sadece...
En son serenity tarafından 17 Ağu 2011, 19:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
çok teşekkür ederim.dilanates yazdı:nickbu yazdı:arkadaşlar ben de bir şey soracam. bildiğim kadarıyla alan derslerinden bir kere sınava girince o ders verilemese bile muaf olunuyor. bu durum ek sınav için de geçerli di mi?
Ek sınavın normalden farkı yok.Eger o ders 'Dil ve Anlatım' degilse muaf olur .
tebrikler.Başarının devamını dilerim.İnşallah bizde oluruz ek sınavda 
inşallah arkadaşım KENDİNE GÜVEN gerisi gelir...dilanates yazdı:tebrikler.Başarının devamını dilerim.İnşallah bizde oluruz ek sınavda
eee arkadaslar yarın sınav sonucları acıklanırsa bu hafta sonu sınav olurmu acaba