açık lise irtibat büroları
açık lise irtibat büroları
Arkadaşlar açık öğretim lisesi irtibat bürosu olarak okullara gidiyoruz.Ben bu işten memnun olmadım.Ne ilgilenen var nede yardımcı olacak kimse?Kaydımı yaptırdım derslerini kendiniz seçeceksiniz kitapları daha sonra bizden alacaksınız dendi.Ben liseye ilk defa kayıt olmusum nasıl ders seçilir neye göre seçilir vs.bilgiler verilmedi.Herzaman internet kafeye gidemiyoruz.Kuzenim açık ögretim fakültesine kayıtlı.İrtibat bürosuna gidiyoruz derslerini internet odası var oradan seçiyor.kitaplarını aynı yerden alıyor,takıldıgı konuları orada bulunan yetkililere soruyor.Nekadar güzel dedim.Bizimkisi işkence dogrusu.Sınava giriş belgesini dahi çıkartmıyorlar.Gidin internet kafeye .5 tl katılım parası ver bir sınava giriş belgesinin çıktısını alama. Halbuki biz açık liselilerede böyle bir irtibat burosu oluşturulmuş olsa fenamı olur?2yıl önce ve daha önceleride bü şekildeymiş.Geşen seneden butarafa sistem degişmiş.Bana göre hiçte iyi olmamış.Bu fikrime katılan olurmu bilmiyorum.Kalın sağlıcakla.
Re: açık lise irtibat büroları
İrtibat bürosu dediğimiz örgün liselere görev verilmesi aslında çok mantıklı. Bu sistem yeni getirildi ve geçen senelerde Halk Eğitim Merkezlerine olunca, dışardaki yeni kayıt ve kayıt yenileme için gelen öğrencileri görsen onlara hak verirdin. Halk Eğitimlerin bahçesi ana bana günü gibiydi. Örneğin ben bir kayıt yenilememi yaptırmek için abartmıyorum 2 hafta sıra bekledim. Dışarı bir pano asmışlardı isim isim sıralamışlardı ve binlerce öğrenciden bana sıra gelmesi 2 haftayı bulmuştu. Evet yeni sistemde okullarda ilgilenmeyebilirler, bu yanlış ama malesef Açık Lise'de okuyan herkesin internete sürekli ulaşması şart...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Re: açık lise irtibat büroları
Haklısınız eksik çok ama ne yapalım,bizde birbirimize buralardan yardımcı olmaya çalışacağız artık.