MEZUN Durumunda Olan Öğrencilerin Sisteme Giriş Yetkileri Yoktur..!
Arkadaşlar 3.dönemde mezun olabilme durumum vardı.ve 3. dönem derslerimin hepsini kredimi tamamlamak için muaflardan sectim.dün gece baktım mezun olmama yetecek kadar olan muaf dersler silinmiş.Ve sistemde en baştaki yazı yazıyor.Mezun oldum anlamına mı geliyor bu acaba bilgisi olan??
MEZUN OLDUM MU?
MEZUN OLDUM MU?
İnsan Olmak Yetmez,Yetmiyor Zaten...Süperman Olmak Lazım Bazen...
Toplam Dönemi : 11
AOL de Okuduğu Dönem : 7
Toplam Kredi : 218
Alan Kredi : 80
Durum : MEZUN
Re: MEZUN OLDUM MU?
%1500 mezun olmuşsundur tebrik ederim.bedirhan yazdı:MEZUN Durumunda Olan Öğrencilerin Sisteme Giriş Yetkileri Yoktur..!
Arkadaşlar 3.dönemde mezun olabilme durumum vardı.ve 3. dönem derslerimin hepsini kredimi tamamlamak için muaflardan sectim.dün gece baktım mezun olmama yetecek kadar olan muaf dersler silinmiş.Ve sistemde en baştaki yazı yazıyor.Mezun oldum anlamına mı geliyor bu acaba bilgisi olan??
çok çok çok teşekkür ederim gülbeyaz.hayatımda unutamıyacağım 1 aydı.ve tabi 6 yıllık lise hayatı...İnşallah sedeek sınavında başarılı olup mezun olursun...
- intrepid25
- Doçent
benimkinde mezun yazıyor...sisteme girdim 

intrepid25 senide tebrik ederim.
bedirhan geçmiş olsun diyorum bu durumda en doğrusu bu olur. inş benimde biter ve 6 yıllık bu çile biter. hem ilk öğretim hem liseyi açıktan okuyan bir kişi olarak zorluklarını iyi biliyorum.
bedirhan geçmiş olsun diyorum bu durumda en doğrusu bu olur. inş benimde biter ve 6 yıllık bu çile biter. hem ilk öğretim hem liseyi açıktan okuyan bir kişi olarak zorluklarını iyi biliyorum.
ben giremiyorum ya.mezun durumunda olanların sisteme giriş yetkisi yok diyor?intrepid25 yazdı:benimkinde mezun yazıyor...sisteme girdim