puanlamada yanlışlık yapılmış...
puanlamada yanlışlık yapılmış...
arkadaşlar benim 2 dersim de puanlamada yanlışlık var. neticede geçtim ama neden öyle olsun ki...mesela tarih 6 da 13 doğrum var almam gereken puan 65 fakat sınav sonucumda 60. sanat tarihi 2 de 12 doğrum var almam gereken 60 sistemde 50 diye görünüyor.çok önemli değil belki ama bu bende öyle ... sonuçlarınızı iyi kontrol edin derim... 45 aldığımızda dersi geçiyoruz .yanlışlıkla 40 diye giriş yaptılarsa yazık değilmi... lütfen sonuçlarını sorulara bakarak kendiniz de kontrol edin... ben çok eminim kendi sonuçlarımdan çünkü sınav sonunda işaretlediğim şıkları çaktırmadan yazmıştım....
Re: puanlamada yanlışlık yapılmış...
Doğrudur arkadaşım. 2010 ilk döneminde bende aynı şeyi yaşadım, Kimya 2 dersinden 65 almam gerekiyordu (şıkları bende yazmıştım) ama 35 alıp kalmıştım. İtiraz etmedim o zamanlar nedense, ama bugün olsa ederdim.. Yani hata yapıyorlarsa da çoğu kez anlamıyoruz, vebali onlara...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Allah Allah ben hiç kontrol de etmiyom. Hangi şıkkı işaretlediğimi de unutuyorum. Kitapçıkları hemen verseler daha iyi olur ama

hıhım bende de aynı şey oldu.
60 gelmesi gereken 55 geldi
85 gelmesi gereken 75 geldi
ama çok garip 55 gelmesi gereken de 60 geldi.
hiç de öyle kaydırma falan da yapmam
60 gelmesi gereken 55 geldi
85 gelmesi gereken 75 geldi
ama çok garip 55 gelmesi gereken de 60 geldi.
hiç de öyle kaydırma falan da yapmam
6 kredim kaldı mezun olmama son sınavdada bir dersten 40 almışım ama uğraşmaya değermi bilmiyorum..