yeni kayıt
yeni kayıt
arkadaşlar herkese mrb ben aöl ne yeni kayıt yaptırıcam...93 - 94 döneminde lisede okudum.tastiknamemi aldım.143 krediyle ayrıldım.1 kredi yüzünden mezun olamadım.şimdi ben 144 kredi de mi mezun olucağım yoksa 192 krediye mi tabii olacağım.
Re: yeni kayıt
192 kredıyı tamamlaman gerekıyo
İlgili halk eğitim mudurluklerine danışmanızı öneririm.
Kayıt yenileme veya yeni kayıt esnasında kaç yıllık sisteme tabi olacağınızı görevli memur söyleyecektir.
Kayıt yenileme veya yeni kayıt esnasında kaç yıllık sisteme tabi olacağınızı görevli memur söyleyecektir.
Allah doğarken öğretti ustaca ağlamayı,
Nasılsa gözyaşlarımın cinayetini üstlenecek yalancı bir toz bulunur.
Sen gitmene bak...
Nasılsa gözyaşlarımın cinayetini üstlenecek yalancı bir toz bulunur.
Sen gitmene bak...
İyi günler, 2008-2009 itibariyle Açık Lise'de de 3 yıllık sistem tamamen kaldırıldı. Dolayısıyla siz de 4 yıllık sistemde okuyup, 192 kredi ile mezun olmak durumundasınız....etna yazdı:arkadaşlar herkese mrb ben aöl ne yeni kayıt yaptırıcam...93 - 94 döneminde lisede okudum.tastiknamemi aldım.143 krediyle ayrıldım.1 kredi yüzünden mezun olamadım.şimdi ben 144 kredi de mi mezun olucağım yoksa 192 krediye mi tabii olacağım.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
kayıt işlemlerini 9 eylül tarinine kadar bitirmen gerekiyor. mezuniyet ise eski sistem özerinden olacak. çündü sen eski sistemle giriş yapmışsın. yani mezuniyetin için toplam kredinin 144 olması gerekir. ( bende aynı durumu yaşadım. 144 ile mezun oldum) 

İnsanları yanlış yönlerdirmeyelim. Eski yeni herkes istisnasız 4 yıllık sistemde okuyor AÖL'de. 3 yıllık sistem çoktan sona erdi, önceden de dediğim gibi, düz Açık Lise 192 kredi ile, Mesleki Açık Öğretim ise 240 kredi ile mezun veriyor...andreyevsky yazdı:kayıt işlemlerini 9 eylül tarinine kadar bitirmen gerekiyor. mezuniyet ise eski sistem özerinden olacak. çündü sen eski sistemle giriş yapmışsın. yani mezuniyetin için toplam kredinin 144 olması gerekir. ( bende aynı durumu yaşadım. 144 ile mezun oldum)
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk