Diploma Bayramı...
Re: Diploma Bayramı...
Evet bende maol den mezunum.Valla sadece bizimmi yoksa herkesinmi yollandı bilmiyorum çağrı merkezini aradım bilgilerimi verdim diploman kargoda şuan dediler.Hatta kargonun barkod numarasınıda verdi ve ptt nin sitesinden kargoyu takip ediyorum ve 2 gün önce bulunduğum şehire ulaşmış muhtemelen pazartesi günü halk eğitim merkezi açılıncada kargoyu teslim ederler halk eğitime
yok
- colin_erkan
- Doktor
Diploma Nerede ? : İSTANBUL-FATİH HALK EĞITIM MERKEZI VE AKŞAM SANAT OKULU GÖNDERİLDİ
Gönderilen Tarih : 29/08/2011
diplomam gönderilmiş inş bugün itibariyle gidip alıcam darısı bütün arkdaşların başına...
Gönderilen Tarih : 29/08/2011
diplomam gönderilmiş inş bugün itibariyle gidip alıcam darısı bütün arkdaşların başına...
CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
Anlaşılan o ki, sadece MAÖL mezunlarının diplomalar yollanmış. Düz lise mezunu arkadaşlar sizinkileri yollanmasına daha var, çıkma belgenizi alın...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Diploma Nerede ? : YALOVA-MERKEZ HALK EĞITIM MERKEZI VE AKŞAM SANAT OKULU GÖNDERİLDİ
Oh be gelmiş birazdan çıkıcam.Allah herkese nasip etsin

yok
Tekrar hayırlı olsun. Almaya giderken öğrenci kimliğinizi de götürmeyi unutmayın, onu da geri alıyorlar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
tebrik ederim darısı başımıza inş pazar günkü ek sınavdan sağ salm çıkarızbartu77 yazdı:Arkadaşlar aldım diplomayı Allah herkese nasip etsin

- colin_erkan
- Doktor
hayırlı olsun,ben bugüm parayı yatırdım yarın sabah inş alıcam..
CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!