çıkma belgesi.

Her Konuda Tartışabilirsiniz
nazlıı0591
Yardımcı Asistan

çıkma belgesi.

Mesaj gönderen nazlıı0591 » 05 Eyl 2011, 15:14

arkadaşlar çıkma belgesi almak için ankaraya gidicem ama dekonta gerek yok dimi o belgeyi almak için..??????

Hz. Mevlana'ya sormuşlar "aşk nedir?" diye. Ben ol ki bilesin! demiş...

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Re: çıkma belgesi.

Mesaj gönderen gülbeyaz » 05 Eyl 2011, 17:14

nazlıı0591 yazdı:arkadaşlar çıkma belgesi almak için ankaraya gidicem ama dekonta gerek yok dimi o belgeyi almak için..??????
sanırım var dilekçe gönedermek için dekontu belgeler içine koyun diyorlaardı.

nazlıı0591
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen nazlıı0591 » 05 Eyl 2011, 17:16

tamam dekontum cepte amma bu dekontu aldığım gibi götürücem ben ozaman halkeğitime vermem gereken bişey yok dimi:) ???

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 05 Eyl 2011, 17:18

nazlıı0591 yazdı:tamam dekontum cepte amma bu dekontu aldığım gibi götürücem ben ozaman halkeğitime vermem gereken bişey yok dimi:) ???
yok başka bir şeye gerek yok :)

nazlıı0591
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen nazlıı0591 » 05 Eyl 2011, 17:22

tamam gülbeyaz çok sağol;) buarada sana özel bi msj atmıştım ben gelmedimi sana??

Kullanıcı avatarı
colin_erkan
Doktor

Mesaj gönderen colin_erkan » 05 Eyl 2011, 17:59

diploma numaran verilmedi dime daha ,eğer diploma numarası verilmişsse çıkma belgesi alamıyomuşsun buna dikkat et...
CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)

nazlıı0591
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen nazlıı0591 » 05 Eyl 2011, 18:13

inanmıyorum yaa diploma numaram yok neolucak şimdi üniversiteye kayıt yaptıramıycakmıyım????

nazlıı0591
Yardımcı Asistan

Mesaj gönderen nazlıı0591 » 05 Eyl 2011, 18:25

inanmıyorum telaştan yanlış okumuşum yazdığınızı:))diploma numaram yok alabiliyorum dimi no problem:)))

Kullanıcı avatarı
colin_erkan
Doktor

Mesaj gönderen colin_erkan » 05 Eyl 2011, 21:02

sorun yok sakin ol alabiliyosun ozaman :)
CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)

rockfatal

Mesaj gönderen rockfatal » 05 Eyl 2011, 21:25

Arkadaşlar, ya ben yeni mezun oldum bu geçtiğimiz sınavda. Açık Öğretim Üniversitesine kayıt yaptıracağım.

Ama bu çıkma belgesini direk halk eğitimden alıyoruz sanıyordum ilkkez bugün öğrendim müdürlükten alacağımızı. Ankara'dan alabilirsiniz yazıyor. Ben şimdi ankaraya mı gitmek zorundayım. Posta yoluylada oluyor diyor sitede ama tam adres yazmıyor ve ben postayla gönderirsem ne zaman belge elime ulaşacak ya gecikirse çünkü üni. kayıdı yapacağım daha kötü denk geliyor.
Ve bu belgeleri kendileri benim adresimemi postalayacak geri yoksa Halk Eğitimemi postalayacaklar. Cidden çaresizim eğer posta uzun sürecekse atlayıp otobüsle giderim İstanbulda yaşıyorum.

Üni. kayıtları 9 eylülde bitiyormuş off off..

Acil yardım edin lütfen yarın yine Halk Eğitime soracağım ama bilgi verirseniz içim rahatlasın en azından..

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 06 Eyl 2011, 09:13

rockfatal yazdı:Arkadaşlar, ya ben yeni mezun oldum bu geçtiğimiz sınavda. Açık Öğretim Üniversitesine kayıt yaptıracağım.

Ama bu çıkma belgesini direk halk eğitimden alıyoruz sanıyordum ilkkez bugün öğrendim müdürlükten alacağımızı. Ankara'dan alabilirsiniz yazıyor. Ben şimdi ankaraya mı gitmek zorundayım. Posta yoluylada oluyor diyor sitede ama tam adres yazmıyor ve ben postayla gönderirsem ne zaman belge elime ulaşacak ya gecikirse çünkü üni. kayıdı yapacağım daha kötü denk geliyor.
Ve bu belgeleri kendileri benim adresimemi postalayacak geri yoksa Halk Eğitimemi postalayacaklar. Cidden çaresizim eğer posta uzun sürecekse atlayıp otobüsle giderim İstanbulda yaşıyorum.

Acil yardım edin lütfen yarın yine Halk Eğitime soracağım ama bilgi verirseniz içim rahatlasın en azından..
Açık Öğretim Fakültesi tarihler 5-9 Eylül değil, sanırım 23 Eylül'e kadardı veya sitesinden bulabilirsin. Bu yüzden dilekçeyi Ankara'ya gönderirsen o tarihe kadar gelir. Dilekçe için;

Bu adresteki dilekçenin çıktısını alıp doldur;

http://www.aol.meb.gov.tr/upload/dilekc ... ornegi.pdf

Ardından bankaya 10TL ''Açık Lise diploma harcı'' adı altında para yatırıp dekontunu al.
Sonra nüfus cüzdanı fotokopini çektir.

En sonunda; doldurduğun çıkma belgesi dilekçesini, yatırdığın diploma harcının dekontunu ve nüfus cüzdanı fotokopini bir zarfa koyup, PTT şubelerinde APS ile, (kesin APS ile yolla hemen gitsin) Aşağıdaki adrese yolla. Dilekçeyi eksiksiz doldur ve belgeleri zarfa eksiksiz koy. Çıkma belgeni adresine yollayacaklar;

M.E.B. Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü
Konya Yolu Üzeri (Gazi Hastanesi Karşısı)
06500 Teknikokullar/Ankara

Tabi bunlar Açık Öğretim Lisesi için, eğer Mesleki Açık Öğretim mezunu isen durum değişir.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

rockfatal

Mesaj gönderen rockfatal » 06 Eyl 2011, 11:54

emrahk yazdı:
rockfatal yazdı:Arkadaşlar, ya ben yeni mezun oldum bu geçtiğimiz sınavda. Açık Öğretim Üniversitesine kayıt yaptıracağım.

Açık Öğretim Fakültesi tarihler 5-9 Eylül değil, sanırım 23 Eylül'e kadardı veya sitesinden bulabilirsin. Bu yüzden dilekçeyi Ankara'ya gönderirsen o tarihe kadar gelir. Dilekçe için;

Bu adresteki dilekçenin çıktısını alıp doldur;

http://www.aol.meb.gov.tr/upload/dilekc ... ornegi.pdf

Ardından bankaya 10TL ''Açık Lise diploma harcı'' adı altında para yatırıp dekontunu al.
Sonra nüfus cüzdanı fotokopini çektir.

En sonunda; doldurduğun çıkma belgesi dilekçesini, yatırdığın diploma harcının dekontunu ve nüfus cüzdanı fotokopini bir zarfa koyup, PTT şubelerinde APS ile, (kesin APS ile yolla hemen gitsin) Aşağıdaki adrese yolla. Dilekçeyi eksiksiz doldur ve belgeleri zarfa eksiksiz koy. Çıkma belgeni adresine yollayacaklar;

M.E.B. Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü
Konya Yolu Üzeri (Gazi Hastanesi Karşısı)
06500 Teknikokullar/Ankara

Tabi bunlar Açık Öğretim Lisesi için, eğer Mesleki Açık Öğretim mezunu isen durum değişir.
Çok sağolun. Halk Eğitimden daha iyi bilgi verdiniz.
İlk yayınladıklarına göre 9 Eylül'de Üni. kayıtları bitiyordu ama dediğiniz gibiyse APS ile hallederim Ankara'ya gitmeme gerek kalmaz. Bugün yine kayıt tarihini okula sorarım, ona göre hallederim artık.

Tekrar teşekkür ederim.

NewAqePrince
Uzman

Mesaj gönderen NewAqePrince » 07 Eyl 2011, 09:26

Çıkma belgesı almaya gıdıceksenız parayı kesınlıkle gıtmeden bulunduğunuz yerde yatırın ve dılekçenızıde evde yazın orda sızın ıçın çok daha rahat olur.Bazı gelen arkadaşlar dılekçe falan yazmamışlardı orda alıp dolduruyorsun gerçı ama ışın uzuyor sonuc olarak butun belgelerınızı hazırlayıp gıdın 30 dakkaya ışınız bıter.
Ve aöf kayıt yaptıracak arkadaşım bana soracak olursan belgeyi gidip kendin al.Şayet bunlara güven olmaz. Bır belge ıçın bu kadar kışıyı Ankaraya kadar getırtıyorlar gerçekten bu çok trajıkomık bır durum.

rockfatal

Mesaj gönderen rockfatal » 07 Eyl 2011, 11:20

NewAqePrince yazdı:Çıkma belgesı almaya gıdıceksenız parayı kesınlıkle gıtmeden bulunduğunuz yerde yatırın ve dılekçenızıde evde yazın orda sızın ıçın çok daha rahat olur.Bazı gelen arkadaşlar dılekçe falan yazmamışlardı orda alıp dolduruyorsun gerçı ama ışın uzuyor sonuc olarak butun belgelerınızı hazırlayıp gıdın 30 dakkaya ışınız bıter.
Ve aöf kayıt yaptıracak arkadaşım bana soracak olursan belgeyi gidip kendin al.Şayet bunlara güven olmaz. Bır belge ıçın bu kadar kışıyı Ankaraya kadar getırtıyorlar gerçekten bu çok trajıkomık bır durum.
Dün sordum İSTANBUL ÜNİ. AÖF'e kayıtlar önümüzdeki aya kadarmış yani nerden baksan 3 haftadan fazla bir zaman var. Bugün yarın APS ile yollayacağım eğer 10-15 gün içinde cevap gelmezse gider kendim alırım. Teşekkürler ilginiz için.

Kullanıcı avatarı
svcntvkr
Acemi

Mesaj gönderen svcntvkr » 07 Eyl 2011, 11:42

ben dilekçeyi ayın 24'de yolladım,kargo takipi yaptım (ankara kim'e teslim edildi yazıyodu)artık ne zmn bana gelir bilmiyrm.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön