çıkma belgesi.
-
- Yardımcı Asistan
çıkma belgesi.
arkadaşlar çıkma belgesi almak için ankaraya gidicem ama dekonta gerek yok dimi o belgeyi almak için..??????
Hz. Mevlana'ya sormuşlar "aşk nedir?" diye. Ben ol ki bilesin! demiş...
Re: çıkma belgesi.
sanırım var dilekçe gönedermek için dekontu belgeler içine koyun diyorlaardı.nazlıı0591 yazdı:arkadaşlar çıkma belgesi almak için ankaraya gidicem ama dekonta gerek yok dimi o belgeyi almak için..??????
-
- Yardımcı Asistan
tamam dekontum cepte amma bu dekontu aldığım gibi götürücem ben ozaman halkeğitime vermem gereken bişey yok dimi:) ???
yok başka bir şeye gerek yoknazlıı0591 yazdı:tamam dekontum cepte amma bu dekontu aldığım gibi götürücem ben ozaman halkeğitime vermem gereken bişey yok dimi:) ???

-
- Yardımcı Asistan
tamam gülbeyaz çok sağol;) buarada sana özel bi msj atmıştım ben gelmedimi sana??
- colin_erkan
- Doktor
diploma numaran verilmedi dime daha ,eğer diploma numarası verilmişsse çıkma belgesi alamıyomuşsun buna dikkat et...
CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
(2008 yılında foruma ilk üye olduğumda atmıştım bu imzayı malesef Bayrampaşadan ayrıldım ama bir gün tekrar geri döneceğim...)
-
- Yardımcı Asistan
inanmıyorum yaa diploma numaram yok neolucak şimdi üniversiteye kayıt yaptıramıycakmıyım????
-
- Yardımcı Asistan
inanmıyorum telaştan yanlış okumuşum yazdığınızı:))diploma numaram yok alabiliyorum dimi no problem:)))
- colin_erkan
- Doktor
sorun yok sakin ol alabiliyosun ozaman 

CeHeNNeM Buz TuTana Kadar BAYRAMPAŞALIYIZ....!!!
Arkadaşlar, ya ben yeni mezun oldum bu geçtiğimiz sınavda. Açık Öğretim Üniversitesine kayıt yaptıracağım.
Ama bu çıkma belgesini direk halk eğitimden alıyoruz sanıyordum ilkkez bugün öğrendim müdürlükten alacağımızı. Ankara'dan alabilirsiniz yazıyor. Ben şimdi ankaraya mı gitmek zorundayım. Posta yoluylada oluyor diyor sitede ama tam adres yazmıyor ve ben postayla gönderirsem ne zaman belge elime ulaşacak ya gecikirse çünkü üni. kayıdı yapacağım daha kötü denk geliyor.
Ve bu belgeleri kendileri benim adresimemi postalayacak geri yoksa Halk Eğitimemi postalayacaklar. Cidden çaresizim eğer posta uzun sürecekse atlayıp otobüsle giderim İstanbulda yaşıyorum.
Üni. kayıtları 9 eylülde bitiyormuş off off..
Acil yardım edin lütfen yarın yine Halk Eğitime soracağım ama bilgi verirseniz içim rahatlasın en azından..
Ama bu çıkma belgesini direk halk eğitimden alıyoruz sanıyordum ilkkez bugün öğrendim müdürlükten alacağımızı. Ankara'dan alabilirsiniz yazıyor. Ben şimdi ankaraya mı gitmek zorundayım. Posta yoluylada oluyor diyor sitede ama tam adres yazmıyor ve ben postayla gönderirsem ne zaman belge elime ulaşacak ya gecikirse çünkü üni. kayıdı yapacağım daha kötü denk geliyor.
Ve bu belgeleri kendileri benim adresimemi postalayacak geri yoksa Halk Eğitimemi postalayacaklar. Cidden çaresizim eğer posta uzun sürecekse atlayıp otobüsle giderim İstanbulda yaşıyorum.
Acil yardım edin lütfen yarın yine Halk Eğitime soracağım ama bilgi verirseniz içim rahatlasın en azından..
Açık Öğretim Fakültesi tarihler 5-9 Eylül değil, sanırım 23 Eylül'e kadardı veya sitesinden bulabilirsin. Bu yüzden dilekçeyi Ankara'ya gönderirsen o tarihe kadar gelir. Dilekçe için;rockfatal yazdı:Arkadaşlar, ya ben yeni mezun oldum bu geçtiğimiz sınavda. Açık Öğretim Üniversitesine kayıt yaptıracağım.
Bu adresteki dilekçenin çıktısını alıp doldur;
http://www.aol.meb.gov.tr/upload/dilekc ... ornegi.pdf
Ardından bankaya 10TL ''Açık Lise diploma harcı'' adı altında para yatırıp dekontunu al.
Sonra nüfus cüzdanı fotokopini çektir.
En sonunda; doldurduğun çıkma belgesi dilekçesini, yatırdığın diploma harcının dekontunu ve nüfus cüzdanı fotokopini bir zarfa koyup, PTT şubelerinde APS ile, (kesin APS ile yolla hemen gitsin) Aşağıdaki adrese yolla. Dilekçeyi eksiksiz doldur ve belgeleri zarfa eksiksiz koy. Çıkma belgeni adresine yollayacaklar;
M.E.B. Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü
Konya Yolu Üzeri (Gazi Hastanesi Karşısı)
06500 Teknikokullar/Ankara
Tabi bunlar Açık Öğretim Lisesi için, eğer Mesleki Açık Öğretim mezunu isen durum değişir.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Çok sağolun. Halk Eğitimden daha iyi bilgi verdiniz.emrahk yazdı:Açık Öğretim Fakültesi tarihler 5-9 Eylül değil, sanırım 23 Eylül'e kadardı veya sitesinden bulabilirsin. Bu yüzden dilekçeyi Ankara'ya gönderirsen o tarihe kadar gelir. Dilekçe için;rockfatal yazdı:Arkadaşlar, ya ben yeni mezun oldum bu geçtiğimiz sınavda. Açık Öğretim Üniversitesine kayıt yaptıracağım.
Bu adresteki dilekçenin çıktısını alıp doldur;
http://www.aol.meb.gov.tr/upload/dilekc ... ornegi.pdf
Ardından bankaya 10TL ''Açık Lise diploma harcı'' adı altında para yatırıp dekontunu al.
Sonra nüfus cüzdanı fotokopini çektir.
En sonunda; doldurduğun çıkma belgesi dilekçesini, yatırdığın diploma harcının dekontunu ve nüfus cüzdanı fotokopini bir zarfa koyup, PTT şubelerinde APS ile, (kesin APS ile yolla hemen gitsin) Aşağıdaki adrese yolla. Dilekçeyi eksiksiz doldur ve belgeleri zarfa eksiksiz koy. Çıkma belgeni adresine yollayacaklar;
M.E.B. Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü
Konya Yolu Üzeri (Gazi Hastanesi Karşısı)
06500 Teknikokullar/Ankara
Tabi bunlar Açık Öğretim Lisesi için, eğer Mesleki Açık Öğretim mezunu isen durum değişir.
İlk yayınladıklarına göre 9 Eylül'de Üni. kayıtları bitiyordu ama dediğiniz gibiyse APS ile hallederim Ankara'ya gitmeme gerek kalmaz. Bugün yine kayıt tarihini okula sorarım, ona göre hallederim artık.
Tekrar teşekkür ederim.
-
- Uzman
Çıkma belgesı almaya gıdıceksenız parayı kesınlıkle gıtmeden bulunduğunuz yerde yatırın ve dılekçenızıde evde yazın orda sızın ıçın çok daha rahat olur.Bazı gelen arkadaşlar dılekçe falan yazmamışlardı orda alıp dolduruyorsun gerçı ama ışın uzuyor sonuc olarak butun belgelerınızı hazırlayıp gıdın 30 dakkaya ışınız bıter.
Ve aöf kayıt yaptıracak arkadaşım bana soracak olursan belgeyi gidip kendin al.Şayet bunlara güven olmaz. Bır belge ıçın bu kadar kışıyı Ankaraya kadar getırtıyorlar gerçekten bu çok trajıkomık bır durum.
Ve aöf kayıt yaptıracak arkadaşım bana soracak olursan belgeyi gidip kendin al.Şayet bunlara güven olmaz. Bır belge ıçın bu kadar kışıyı Ankaraya kadar getırtıyorlar gerçekten bu çok trajıkomık bır durum.
Dün sordum İSTANBUL ÜNİ. AÖF'e kayıtlar önümüzdeki aya kadarmış yani nerden baksan 3 haftadan fazla bir zaman var. Bugün yarın APS ile yollayacağım eğer 10-15 gün içinde cevap gelmezse gider kendim alırım. Teşekkürler ilginiz için.NewAqePrince yazdı:Çıkma belgesı almaya gıdıceksenız parayı kesınlıkle gıtmeden bulunduğunuz yerde yatırın ve dılekçenızıde evde yazın orda sızın ıçın çok daha rahat olur.Bazı gelen arkadaşlar dılekçe falan yazmamışlardı orda alıp dolduruyorsun gerçı ama ışın uzuyor sonuc olarak butun belgelerınızı hazırlayıp gıdın 30 dakkaya ışınız bıter.
ben dilekçeyi ayın 24'de yolladım,kargo takipi yaptım (ankara kim'e teslim edildi yazıyodu)artık ne zmn bana gelir bilmiyrm.