Alttan dersi bulunupta kayıt durumunda olanlar

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
İdealistt
Doktor

Alttan dersi bulunupta kayıt durumunda olanlar

Mesaj gönderen İdealistt » 06 Eyl 2011, 09:06

Arkadaşlar Üniversitede nelerle karşılaştınız beni kayıt etmediler bütün formları doldurdum bunu bekletiyoruz sınavından sonra gel kayıt edicez dediler. ?

emrahk
Onursal Üye

Re: Alttan dersi bulunupta kayıt durumunda olanlar

Mesaj gönderen emrahk » 06 Eyl 2011, 09:23

Seni şuan kayıt etmemeleri bir sorun değil merak etme. Her üniversite kendi bildiğini okuyacak, kimi şimdi kimi sınavdan sonra kayıt alacak gibi görünüyor. Senin üniversite büyük ihtimal resmen mezun olduğunun belgelenmesinden sonra kaydını almayı doğru bulmuş. Mezun olunca hemen çıkma belgeni alır kaydolursun...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
İdealistt
Doktor

Mesaj gönderen İdealistt » 06 Eyl 2011, 09:27

Banada öyle dediler ama benim çekindiğim nokta şu olur ya hakkımız yenirse ? birde şundan korkuyorum emrah olur ya ek kontenjan falan yerimizi doldururlarsa ?

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 06 Eyl 2011, 09:28

Ek kontenjanda yerini dolduramazlar merak etme. Sen mazeretli kayıt statüsünde olduğundan yerin hazır. Ek kontenjanla girecekler, kazanıpta gitmek istemeyenler veya hiç kayıt için başvurmayanlardan boşalan yerlere girenler olacak. Sen başvurdun ve mazeretli durumdasın şuan...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
İdealistt
Doktor

Mesaj gönderen İdealistt » 06 Eyl 2011, 09:31

Emrah yazımın başındada belirttiğim gibi abi ben evrakları doldurdum memur bana dediki burda yanımda duruyor belgelerini getir dedi. yani herhangi bir mazeretli kayıt olayı olmadı onu

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 06 Eyl 2011, 09:35

Benim hiç kuşkumyok yerinin ekyerleştirmede başkasına verileceğinden ama keşke içinin rahatlaması için bir sorsaydın. Veya arayıpta sorabilirsin tekrar. Ek sınav 19 Eylül'de açıklanacakmış. Hemen ertesinde Ankara'dan bizzat çıkma belgeni alıp okula yetiştirmelisin...

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
İdealistt
Doktor

Mesaj gönderen İdealistt » 06 Eyl 2011, 09:38

Sordum bana okul açılmadan kağıdını getir kayıt ederiz dediler yani öğrenci işlerinden hiç sorun çıkarmadılar kuşkudayım ama 19 eylül değildir çok geç oluyor 19 unda okul açılıyor ya 19 kesin rakam mı

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 06 Eyl 2011, 09:40

Mesleki Açık Öğretim'in sitesinde 19 Eylül yazıyor ve AÖL'nin de aynı olacaktır. Malesef birçok ilde sınavın yapılıyor olası geciktirecek böyle sonuçları...

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
İdealistt
Doktor

Mesaj gönderen İdealistt » 06 Eyl 2011, 09:42

Enteresan ya bunu düşünmüşlerdir herhalde ya off ki ne offf

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 06 Eyl 2011, 09:45

Aslında senin kaydını almalılardı, koskoca YÖK yazısı var ortada. İşte böyle kıllık yapıyorlar malesef....

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
İdealistt
Doktor

Mesaj gönderen İdealistt » 06 Eyl 2011, 09:48

Şimdi aradım okul müdürünü sen ne zaman gelsen yaparız senin için rahat olsun dedi enteresan ya sanırım koordinelidir bunlar

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 06 Eyl 2011, 09:51

Koordinelidir tabi. Sen o üniversiteye yerleştin ve yazılmaya hak kazandın. Artık senin kendi isteğin dışında bu haktan kimse men edemez. Yerine ek kontenjandan birini alsalar bunun hukuki durumu doğar ve sen bir mahkemeye versen kesin kazanırsın ve bu durumu üniversite yönetimi göze alamaz. İçini rahat tut...

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
İdealistt
Doktor

Mesaj gönderen İdealistt » 06 Eyl 2011, 09:56

Ya işte haklısın bu yönden bakınca öyle . Bizde burda kendimizi avutmaya çalışıyoruz.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön