Meşhur çıkma belgesi
- intrepid25
- Doçent
Meşhur çıkma belgesi
Bu gün itibariyle çıkma belgemi almış bulunuyorum..Eğitekin bahçesi Türkiye mozaiği gibiydi her ilden gelen vardı..Söz konusu belge bir A 4 parçasından ibaret bunu herkes ilçesinden alsa olmazmı yani 

Re: Meşhur çıkma belgesi
Resmini çekip foruma koysan çok güzel olurdu aslında. Merak eden arkadaşlar nasıl bir şey olduğunu görürlerdi.intrepid25 yazdı:Bu gün itibariyle çıkma belgemi almış bulunuyorum..Eğitekin bahçesi Türkiye mozaiği gibiydi her ilden gelen vardı..Söz konusu belge bir A 4 parçasından ibaret bunu herkes ilçesinden alsa olmazmı yani
Ben hayatımda çıkma belgesi kadar antipatik isme sahip bir belge duymadım. Çıkma belgesinden başka bir ad bulamamışlar mı acaba? Sanki okuldan mezun olanlara değilde, ayrılanlara verilen bir belge ismi gibi.. 

..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Hakkaten ya bence de öyle:)emrahk yazdı:Ben hayatımda çıkma belgesi kadar antipatik isme sahip bir belge duymadım. Çıkma belgesinden başka bir ad bulamamışlar mı acaba? Sanki okuldan mezun olanlara değilde, ayrılanlara verilen bir belge ismi gibi..
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
emrahk yazdı:Ben hayatımda çıkma belgesi kadar antipatik isme sahip bir belge duymadım. Çıkma belgesinden başka bir ad bulamamışlar mı acaba? Sanki okuldan mezun olanlara değilde, ayrılanlara verilen bir belge ismi gibi..

- Yağmur damlaları
- Onursal Üye

Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
- intrepid25
- Doçent
Adı ne olursa olsun muhalefet edecek bişey bulurdukgülbeyaz yazdı:emrahk yazdı:Ben hayatımda çıkma belgesi kadar antipatik isme sahip bir belge duymadım. Çıkma belgesinden başka bir ad bulamamışlar mı acaba? Sanki okuldan mezun olanlara değilde, ayrılanlara verilen bir belge ismi gibi..![]()
![]()
mezuniyet belgesi falan olsa idi dimi. ne o öyle atılma belgesi gibi.
![]()
![]()
![]()
![]()

Çıkma belgesini aldım yeni flörtüm AÖL artık çıkabilirim

hani kullanılan 2. el eşyalara çıkma eşya (çıkma parça) derlerya... belge ismine bak, öğrenci işlerine söylerken aklıma gelmişti bu dediğinemrahk yazdı:Ben hayatımda çıkma belgesi kadar antipatik isme sahip bir belge duymadım. Çıkma belgesinden başka bir ad bulamamışlar mı acaba? Sanki okuldan mezun olanlara değilde, ayrılanlara verilen bir belge ismi gibi..