Meşhur çıkma belgesi

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
intrepid25
Doçent

Meşhur çıkma belgesi

Mesaj gönderen intrepid25 » 07 Eyl 2011, 12:32

Bu gün itibariyle çıkma belgemi almış bulunuyorum..Eğitekin bahçesi Türkiye mozaiği gibiydi her ilden gelen vardı..Söz konusu belge bir A 4 parçasından ibaret bunu herkes ilçesinden alsa olmazmı yani :(

Fays
Uzman Doktor

Re: Meşhur çıkma belgesi

Mesaj gönderen Fays » 07 Eyl 2011, 12:42

intrepid25 yazdı:Bu gün itibariyle çıkma belgemi almış bulunuyorum..Eğitekin bahçesi Türkiye mozaiği gibiydi her ilden gelen vardı..Söz konusu belge bir A 4 parçasından ibaret bunu herkes ilçesinden alsa olmazmı yani :(
Resmini çekip foruma koysan çok güzel olurdu aslında. Merak eden arkadaşlar nasıl bir şey olduğunu görürlerdi.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 07 Eyl 2011, 14:04

Ben hayatımda çıkma belgesi kadar antipatik isme sahip bir belge duymadım. Çıkma belgesinden başka bir ad bulamamışlar mı acaba? Sanki okuldan mezun olanlara değilde, ayrılanlara verilen bir belge ismi gibi.. :mrgreen:
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 07 Eyl 2011, 14:49

emrahk yazdı:Ben hayatımda çıkma belgesi kadar antipatik isme sahip bir belge duymadım. Çıkma belgesinden başka bir ad bulamamışlar mı acaba? Sanki okuldan mezun olanlara değilde, ayrılanlara verilen bir belge ismi gibi.. :mrgreen:
Hakkaten ya bence de öyle:)
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

Kullanıcı avatarı
gülbeyaz
Doçent

Mesaj gönderen gülbeyaz » 07 Eyl 2011, 17:36

emrahk yazdı:Ben hayatımda çıkma belgesi kadar antipatik isme sahip bir belge duymadım. Çıkma belgesinden başka bir ad bulamamışlar mı acaba? Sanki okuldan mezun olanlara değilde, ayrılanlara verilen bir belge ismi gibi.. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: mezuniyet belgesi falan olsa idi dimi. ne o öyle atılma belgesi gibi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 07 Eyl 2011, 17:37

:lol: :lol:
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

Kullanıcı avatarı
intrepid25
Doçent

Mesaj gönderen intrepid25 » 07 Eyl 2011, 22:17

gülbeyaz yazdı:
:lol: :lol: :lol: mezuniyet belgesi falan olsa idi dimi. ne o öyle atılma belgesi gibi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Adı ne olursa olsun muhalefet edecek bişey bulurduk :)
Çıkma belgesini aldım yeni flörtüm AÖL artık çıkabilirim :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
hakan70
Asistan

Mesaj gönderen hakan70 » 07 Eyl 2011, 22:43

hani kullanılan 2. el eşyalara çıkma eşya (çıkma parça) derlerya... belge ismine bak, öğrenci işlerine söylerken aklıma gelmişti bu dediğin :)

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön