kullanıcı kodu
-
- Çırak
kullanıcı kodu
ben yeni kayıt yabtırdım ilk kez yalnız bana verilen kağıtta yalnızca öğrenci no su var ama ders seçmem için de kullanıcı kodu isteniyo kullanıcı kodumu nasıl bulabilirim bilgisi olan lütfen cvp lasın 

En son ay87yildiz tarafından 21 Eyl 2011, 10:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: kullanıcı kodu
Öğrenci şifrende yeni kayıt formunda yazmalı; içinde ''+,-'' gibi işaretlerin bulunduğu bir şifre vardır kağıtta...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Çırak
evet o şifreyi ben değiştirdim .. öğrencilik durumu aktif hale geldiğinde dio peki nezamn aktif hale geliyorki ? benim ders seçmem için kullanıcı kodu soruyo girişte ben kullanıcı kodumu bilmiyorum girilmiyoo ? 

Öğrencilik durumu Ekim ayı içinde aktife dönecektir. AÖL ana sayfasında ''öğrenci girişi'' bölümünden girmen gerek. Öğrenci no ve şifrenle girersen, kullanıcı kodu gibi birşey sormaz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Çırak
öğrenci girişinden girdiğimde sadece kimlik bilgilerimi gösteriyo ama ? kısa özetlermisiniz acaba beklemem mi gerekiyo ? 

Evet bekleyeceksin, öğrenci durumun tahminen Ekim ayı içinde aktif olunca, ders seçim ekranı açılacak ve seçim yapacaksın. Şu an erken...ay87yildiz yazdı:öğrenci girişinden girdiğimde sadece kimlik bilgilerimi gösteriyo ama ? kısa özetlermisiniz acaba beklemem mi gerekiyo ?
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Ana sayfadaki iş takvimine bakarsan bilgiyi kimin verdiğini görürsün.graham yazdı:kim verdi bu bilgiyi ? mutlaka ekim ayi diye ? resmi aciklama varmi yoksa siz kendiniz tahminmi ettiniz ? kimseyi yanlis yonlendirmeyelim mumkunse . bu arada ders secimi hala acilmadi . durum aktif gorunuyor ama ders secilmiyorsa aolden kaynaklanan bi yanlis var . bence ek sinav sacmaligiyla ilgili olabilir . ucbes ogrenci mezun olcak diye isleri aksatiyorlar .
" 2-Kaydı alınan öğrencilerin veri girişlerinin sisteme son giriş tarihi: 28 Ekim 2011"
Ayrıca biraz daha saygılı olmalısın...

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...
-
- Çırak
emrahk yazdı:Evet bekleyeceksin, öğrenci durumun tahminen Ekim ayı içinde aktif olunca, ders seçim ekranı açılacak ve seçim yapacaksın. Şu an erken...ay87yildiz yazdı:öğrenci girişinden girdiğimde sadece kimlik bilgilerimi gösteriyo ama ? kısa özetlermisiniz acaba beklemem mi gerekiyo ?
Çok Teşekkür edrim verdiğinz bilgi için..