Kimya 3 dersinden sınava gireceğim.
Elimde kimya 3 kitabı var ve bana verilen kitaba çalıştım normal olarak.
Ama MEB sitesinde "KİMYA 1 yazılı olan ders notu KİMYA 3 olmuştur." diye ibare var
Şimdi Kimya 1 kitabı konularına mı çalışmalıyım yoksa kimya 3 kitabının konularına mı ?
Kafam karıştı ve doğruyu göremiyorum resmen...
http://www.aol.meb.gov.tr/haber_goster. ... 47&KELIME=
kitap içerikleri
Re: kitap içerikleri
Duyurunun tarihi önemli, eski bir duyuruysa kitaplar sonradan normal olarak basılmıştır. Ama ben duyuruda tarih göremedim. Ayse06 bu duyuruyu ''duyuru arşivinden'' mi buldun?
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Tarihi ben de göremedim. Site içi arama yapınca karşıma çıktı...emrahk yazdı:Duyurunun tarihi önemli, eski bir duyuruysa kitaplar sonradan normal olarak basılmıştır. Ama ben duyuruda tarih göremedim. Ayse06 bu duyuruyu ''duyuru arşivinden'' mi buldun?
Büyük ihtimal eski bir duyuruyu bulmuşsun. Yani yeni duyuru yapılmaksızın bir dersin üstündehangi numara yazıyorsa o derstir. Değişme yok yani...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk