kullanıcı kodu

Her Konuda Tartışabilirsiniz
ay87yildiz
Çırak

kullanıcı kodu

Mesaj gönderen ay87yildiz » 21 Eyl 2011, 10:50

ben yeni kayıt yabtırdım ilk kez yalnız bana verilen kağıtta yalnızca öğrenci no su var ama ders seçmem için de kullanıcı kodu isteniyo kullanıcı kodumu nasıl bulabilirim bilgisi olan lütfen cvp lasın :(
En son ay87yildiz tarafından 21 Eyl 2011, 10:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

emrahk
Onursal Üye

Re: kullanıcı kodu

Mesaj gönderen emrahk » 21 Eyl 2011, 10:51

Öğrenci şifrende yeni kayıt formunda yazmalı; içinde ''+,-'' gibi işaretlerin bulunduğu bir şifre vardır kağıtta...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

ay87yildiz
Çırak

Mesaj gönderen ay87yildiz » 21 Eyl 2011, 10:59

evet o şifreyi ben değiştirdim .. öğrencilik durumu aktif hale geldiğinde dio peki nezamn aktif hale geliyorki ? benim ders seçmem için kullanıcı kodu soruyo girişte ben kullanıcı kodumu bilmiyorum girilmiyoo ? :(

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 21 Eyl 2011, 11:32

Öğrencilik durumu Ekim ayı içinde aktife dönecektir. AÖL ana sayfasında ''öğrenci girişi'' bölümünden girmen gerek. Öğrenci no ve şifrenle girersen, kullanıcı kodu gibi birşey sormaz...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

ay87yildiz
Çırak

Mesaj gönderen ay87yildiz » 21 Eyl 2011, 12:02

öğrenci girişinden girdiğimde sadece kimlik bilgilerimi gösteriyo ama ? kısa özetlermisiniz acaba beklemem mi gerekiyo ? :roll:

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 21 Eyl 2011, 12:40

ay87yildiz yazdı:öğrenci girişinden girdiğimde sadece kimlik bilgilerimi gösteriyo ama ? kısa özetlermisiniz acaba beklemem mi gerekiyo ? :roll:
Evet bekleyeceksin, öğrenci durumun tahminen Ekim ayı içinde aktif olunca, ders seçim ekranı açılacak ve seçim yapacaksın. Şu an erken...

Mustafa Kemal Atatürk

Yns
Uzman

Mesaj gönderen Yns » 21 Eyl 2011, 13:05

graham yazdı:kim verdi bu bilgiyi ? mutlaka ekim ayi diye ? resmi aciklama varmi yoksa siz kendiniz tahminmi ettiniz ? kimseyi yanlis yonlendirmeyelim mumkunse . bu arada ders secimi hala acilmadi . durum aktif gorunuyor ama ders secilmiyorsa aolden kaynaklanan bi yanlis var . bence ek sinav sacmaligiyla ilgili olabilir . ucbes ogrenci mezun olcak diye isleri aksatiyorlar .
Ana sayfadaki iş takvimine bakarsan bilgiyi kimin verdiğini görürsün.

" 2-Kaydı alınan öğrencilerin veri girişlerinin sisteme son giriş tarihi: 28 Ekim 2011"

Ayrıca biraz daha saygılı olmalısın...
Resim

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...

ay87yildiz
Çırak

Mesaj gönderen ay87yildiz » 22 Eyl 2011, 09:32

emrahk yazdı:
ay87yildiz yazdı:öğrenci girişinden girdiğimde sadece kimlik bilgilerimi gösteriyo ama ? kısa özetlermisiniz acaba beklemem mi gerekiyo ? :roll:
Evet bekleyeceksin, öğrenci durumun tahminen Ekim ayı içinde aktif olunca, ders seçim ekranı açılacak ve seçim yapacaksın. Şu an erken...

Çok Teşekkür edrim verdiğinz bilgi için..

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön