önemli soru ?

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
katre-jess
Acemi

önemli soru ?

Mesaj gönderen katre-jess » 28 Eyl 2011, 17:13

Açık öğretim lisesi mezunu olup da, güzel sanatlar fakültesine ( resim,müzik vs..) giren arkadaşlar var mı ? yada girecek arkadaşlar var mı ?

İnsanlara belirli bilgileri empoze etmek propagandadır...İnsanların hayal güçlerini büyüleyerek bilgi aktarmanın yolu ise eğitimdir... Bizdeki bakanlığın adı Milli Eğitim bakanlığı Değil... MİLİİ PROPAGANDA BAKANLIĞIDIR... a.şerif izgören

emrahk
Onursal Üye

Re: önemli soru ?

Mesaj gönderen emrahk » 28 Eyl 2011, 18:49

Forumumuzda Güzel Sanatlar okuyan var mı bilmem ama, bu bölümlerin büyük çoğunluğu beceri sınavı ile öğrenci alıyor, dolayısıyla yetenek konuşuyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
katre-jess
Acemi

Re: önemli soru ?

Mesaj gönderen katre-jess » 28 Eyl 2011, 19:34

emrahk yazdı:Forumumuzda Güzel Sanatlar okuyan var mı bilmem ama, bu bölümlerin büyük çoğunluğu beceri sınavı ile öğrenci alıyor, dolayısıyla yetenek konuşuyor...

evet fazlası ile yetenek var o yüzden tercihim bu yönde.
İnsanlara belirli bilgileri empoze etmek propagandadır...İnsanların hayal güçlerini büyüleyerek bilgi aktarmanın yolu ise eğitimdir... Bizdeki bakanlığın adı Milli Eğitim bakanlığı Değil... MİLİİ PROPAGANDA BAKANLIĞIDIR... a.şerif izgören

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön