Sınava girerken gerekenler (lütfen yardım)

Her Konuda Tartışabilirsiniz
mahkum58

Sınava girerken gerekenler (lütfen yardım)

Mesaj gönderen mahkum58 » 01 Eki 2011, 20:18

Merhaba arkadaşlar kafama bi soru takıldı ve emin olmak istiyorum sınavlara girerken öğrenci kimliğimiz ve sınav giriş belgemiz olmadan sadece nüfus cüzdanımızla girebiliyormuyuz?

NewAqePrince
Uzman

Re: Sınava girerken gerekenler (lütfen yardım)

Mesaj gönderen NewAqePrince » 01 Eki 2011, 20:28

Kardeşım oncelıkle şunu söyleyeyım sadece nufus cuzdanı ıle gıren 1-2 kışı gormustum ama hocalar baya tantana yapmıslardı ve 1.5 sene önce falandı... Bana sorarsan kesınlıkle oğrencı kımlıgın yada sınav gırış belgen kesınlıkle yanında bulunsun.
Bıde son sınavlarımda telefon konusunda sorun cıkarıyorlardı... Yer yakınsa telefonunu yanına almadan gıt yada ıyı bı yerıne sakla... Oğrencı kımlıgı almanıda onerırım ışıne yarar..Oğrencı kımlıgı almak çok basit 1 fotograf ıle halk eğıtım merkezıne gıdıyorsun fotografı yapıştırıp bır kaşe basıp anında verıyolar hatta isim kısmını falan bıle sen dolduruyosun :)

Yns
Uzman

Mesaj gönderen Yns » 01 Eki 2011, 20:50

Şimdiye kadar 3 dönem yani 12 oturum ve farklı illerde sınava girdim.Sadece nufüs cüzdanına bakan görevliler de vardı, öğrenci kimliğindeki fotoğraf eski diye 10 dakika sorgu sual yapan da.Ne olacağı belli olmaz.Sen nufüs cüzdanını, sınav giriş belgeni ve öğrenci kimliğini yanından eksik etme.Sırana bul belgelerini sıranın üstüne koy.Uğraşma şunla bunla canını sıkma.Cep telefonu ile girmeye çalışmanı da tavsiye etmem.Arama var zaten çok uç noktalara sokman lazım.Binada biri görür 1 dönemin boşa gider.Gerek yok...
Resim

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...

mahkum58

Mesaj gönderen mahkum58 » 01 Eki 2011, 23:06

Saolun arkadaşlar açıklamalarınız beni baya aydınlattı.

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön