6 dönem - 56 kredi - 0 alan kredisi-alan ingilizce- ygs ?
6 dönem - 56 kredi - 0 alan kredisi-alan ingilizce- ygs ?
3.sınıfta kaldım diğer senede okuldan atıldım devamsızlık yüzünden bana göre 8 dönem okudum ancak 6 dönem yazıyor burası okey sorun yok . Ancak kredim 56 geçmiş olduğum dersler yıl sonu ortalaması 45 olmadıgı için düşük geldi bu yüzdende kredi inanilmaz şekilde düşük geldi ve şoke oldum açıkcası . Bu dönem aöl'de ilk dönemim kredim 56 ve 100 civarlarında gelicek diye düşündüğüm için dershaneye yazıldım şimdi ben öss giremezmiyim ne yapıcam . 102 kredi de sanırım girebiliyorum 2 dönemde 102 yapabilirim ancak mezun olamam sanırım ne yapıcam ?
En azından öss girmek bile ailem için ve benim için bi çıkış yolu boşa dershaneye para verdirtttin desinler istemiyorum. Bilgi verirseniz cok sevinirim iyi forumlar .
En azından öss girmek bile ailem için ve benim için bi çıkış yolu boşa dershaneye para verdirtttin desinler istemiyorum. Bilgi verirseniz cok sevinirim iyi forumlar .
Re: 6 dönem - 56 kredi - 0 alan kredisi-alan ingilizce- ygs
şu an itibariyle kredin 102 ve üzerindeyse girebilirsin diye düşünüyorum.
srcn7 yazdı:şu an itibariyle kredin 102 ve üzerindeyse girebilirsin diye düşünüyorum.
Nasıl olucak peki ? 2 dönem sınavlarında kredim 102 veyahut yukarsı olur sınava yetişmiş oluyormuyum diyelim ki girdim sınava mezun olma şansım yok değil mi ?
Ayrıca bilgilerimde alan yok yazıyor ben yabancı dil bölümüyüm 3 sene örgün eğitim aldım :S
Off resmen karma karışık bi durumun içindeyim . 56 kredi 3 sene sonunda nasıl oluyor bir türlü anlam veremiyorum yuh yani bana harbiden yuh .
Krediniz şuan 102 değilse sanırım sınava giremezsiniz.Sınava giriş şartları bir başlık altında anlatılmış orayı bir inceleyin: http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic.php?f=29&t=6284
İnsanın sözü hikmet, bakışı ibret ve susması ders olmalıdır..
Aşk acısıyla parmak acısının arasında ki terk fark bu
Birini hatırlamazsın bile, birini ise hiç unutamazsın

2 dönem içinde 102 olucak yani sınava yetişemiyorum bunu mu demek istediniz ?ÇİĞDEM yazdı:Krediniz şuan 102 değilse sanırım sınava giremezsiniz.Sınava giriş şartları bir başlık altında anlatılmış orayı bir inceleyin: http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic.php?f=29&t=6284

danger70, sorun bana oldukça karışık geldi ama sen lise 3 ü okumuş olarak gelsen sanırım dönemin 6 olması lazım. Çünkü açık lisede:
1. ve 2. dönem lise 1
3. ve 4. dönem lise 2
5. ve 6. dönem lise 3
7. ve 8. dönem lise 4
şeklinde oluyor. Senin üniversite sınavına girmek için dönemin tutuyor tamam ama toplam kredin 56 ise giremezsin gibi gözüküyor. Bir de yaşın kaç bilmiyorum ama temmuz sınavına girme şansın var mı
17 ve üstü giriyor o sınava. Şu an kredin en az 102 olacak da 3 sınav da da 90 kredi alacan da toplam kredin 192 olacak.
Daha bilgili bir arkadaş sana yardım ederse daha iyi olacak sanırım. Kredin neden bu kadar düşük geldi acaba bir sorun olmasın
Gerçi derslerinden geçer not alamamışsan kredisini vermezler sana sanırım.
1. ve 2. dönem lise 1
3. ve 4. dönem lise 2
5. ve 6. dönem lise 3
7. ve 8. dönem lise 4
şeklinde oluyor. Senin üniversite sınavına girmek için dönemin tutuyor tamam ama toplam kredin 56 ise giremezsin gibi gözüküyor. Bir de yaşın kaç bilmiyorum ama temmuz sınavına girme şansın var mı

Daha bilgili bir arkadaş sana yardım ederse daha iyi olacak sanırım. Kredin neden bu kadar düşük geldi acaba bir sorun olmasın

Danger70 foruma hoşgeldin,
Arkadaşlar izah etmiş ama kısaca senin ''şuan itibariyle'' en az 102 kredin olsaydı YGS'ye başvurabilirdin. Malesef bu yüzden ancak seneye başvurma hakkın olabilir...
Arkadaşlar izah etmiş ama kısaca senin ''şuan itibariyle'' en az 102 kredin olsaydı YGS'ye başvurabilirdin. Malesef bu yüzden ancak seneye başvurma hakkın olabilir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Evet bana sorduğunuz sorunun cevabını arkadaş vermiş:danger70 yazdı:2 dönem içinde 102 olucak yani sınava yetişemiyorum bunu mu demek istediniz ?ÇİĞDEM yazdı:Krediniz şuan 102 değilse sanırım sınava giremezsiniz.Sınava giriş şartları bir başlık altında anlatılmış orayı bir inceleyin: http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic.php?f=29&t=6284
6 dönem 56 kredi of
emrahk yazdı:Danger70 foruma hoşgeldin,
İnsanın sözü hikmet, bakışı ibret ve susması ders olmalıdır..
Birini hatırlamazsın bile, birini ise hiç unutamazsın

ÇİĞDEM yazdı:Evet bana sorduğunuz sorunun cevabını arkadaş vermiş:danger70 yazdı:2 dönem içinde 102 olucak yani sınava yetişemiyorum bunu mu demek istediniz ?ÇİĞDEM yazdı:Krediniz şuan 102 değilse sanırım sınava giremezsiniz.Sınava giriş şartları bir başlık altında anlatılmış orayı bir inceleyin: http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic.php?f=29&t=6284
6 dönem 56 kredi of
emrahk yazdı:Danger70 foruma hoşgeldin,
1.dönem itibariyle öyle olması gerekiyordu yani . Huum bu kötü oldu dershane filan yazıldım bakalım ne olucak. Alan yok yazıyor bugün onun hakkında konuşmaya gidicem
geç olsunda güç olmasın kardeşim
inş gelecek sene istedin uni.kazanırsın
okul gibi güzel bışey bu kadar lakayt davranmama adına daha titiz olmak gerek
çağrı yazdı:geç olsunda güç olmasın kardeşim
Doğru söylüyorsun peki 1 soru daha sorucam . Alan yok yazıyor neden alan yok gözüküyor ve ders seçiminde alanım yok . 3 sene örgün eğitimde yabancı dil bölümündeydim ben :S
Ayrıca kurtarma sınavlarında örgün eğitimde 2 olan dersim 43 yı sonu ortalama puanıyla(genelde) 1 gözükmüş açık öğretim uygulamasında. Aslında 2 alıp geçtiğim ders 1 olarak düşmüş kurtarma sınavlarını hesaba katmamışlar alanımın ne oldugun yazmamışlar . Neler oluyor anlam verebilen varmı acaba ?
Örgün lisede alanlı okuduysan, AÖL'de de alan seçebilmelisin, biraz bekle belki alan seçim ekranı açılır. Kesin konuşmakta istemiyorum aslında, AÖL'nin ne yapacağı belli olmuyor bu alan konusunda....
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk