Alanlar mı kalktı yoksa bi problem mi var ? Alan olmadan devam edersem universiteye giriş sınavında eksi'yle başlamaz mıyım ? Sıkıntılı bi durum söz konusu yardım ederseniz sevinirim. Örgün eğitimde 2 sene yd okudum yani 3.sınıfta geçtim açık öğretime .
NOT:3.SINIF'DA DEVAMSIZLIKTAN ATILDIM.
Alanım yd ancak açık lise'de alan yok ibaresi var
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Re: Alanım yd ancak açık lise'de alan yok ibaresi var
Tasdikname ile kayıtlarda alanlı olarak devam ediliyor mu bilmiyorum ama alanlar kalktı yeni kayıtlar alansız okuyor.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
3. sınıftan AÖL'ye geldiğin için senin alanlı olarak okuman gerekiyor mantıken. Ama açıkçası net birşey diyemiyorum, bazıları alan seçerken, bazıları alansız devam ediyor tasdikname ile kaydolanlar. En iyisi aloegitim@meb.gov.tr mail adresine alan seçip seçmeyeceğini veya ne yapman gerektiğini sonuna TC kimlik no ve öğrenci numaranı da yazarak mail olarak at. Net bir cevap alabilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Peki alansız bitirirsem universite sınavında bi eksisi olucak mı ? Sonuçta ben yd öğrencisiydim
Katsayılar kalkarsa, ki öğyle diyorlar. O zaman birşey değişmez sınavda. Ama kalkmazsa, Yabancı Dil Alanı ile alansız çok farklı olduğu için katsayı uygulanır puanına. Ama kalkacak muhtemelen katsayılar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk