toplam 91
alan 29
donem 8
2012 ygs ye gırebılır mıyım? 102 altındakıler alınmıyor dıye bılıyorum ama en azından butun sorumlugu alarak basvurup ek sınavlara umut baglayabılırmıyım yanı 17 yasını doldurmus ogrencı kendını denemek ıcınde olsa sınava gıremez mı?
ARKADAŞLAR YARDIM KAFAYI YICEM!
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Re: ARKADAŞLAR YARDIM KAFAYI YICEM!
http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic.php?f=29&t=6284 Bu linkte ygs ye başvuru şartları anlatılmıştı...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
-
- Yardımcı Uzman
bence giremezsin kredin az arkadasim.
Yağmur Damlaları'nın verdiği linkte de dediğim gibi, eğer Halk Eğitim Merkezi sistemi açıp, kredilerine bakmadan, ÖSYS başvuru formunu imzalarsa girebilirsin sınava. Ondan sonrası ek sınav yapılır da mezun olursan, üniversiteye kaydolabilirsin. Ama resmi başvuru şartları bellidir, en az 102 toplam kredi ve 6. dönem şartı. Halk Eğitim'in o anki psikolojisine bağlı kısaca başvurun...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk