KEŞKE FORUMDA SOHBET BUTONU OLSA.
KEŞKE FORUMDA SOHBET BUTONU OLSA.
Forumda aynı Facebook ta ki gibi sohbet butonu olsa, çevirimiçi kişilerle anlık chat yapabilsek. Ne güzel olurdu değil mi? Acaba bu mümkün mü?
"İnsanlık da Nasip, Kısmet..."
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ- 4 YILLIK (ALAN YOK)
MEZUN- MEZUNİYET TARİHİ: 14/09/2015
DÖNEM: 10 KREDİ: 196
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (LİSANS-4YILLIK)
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Re: KEŞKE FORUMDA SOHBET BUTONU OLSA.
Özel mesaj kısmından mümkün olduğu kadar... Burası sadece bilgi paylaşımı için kullanılsın amaçtan şaşmasın diye belli bir sınır içerisinde, yani şuan olduğu gibi olması daha iyi.Tabi bu benim şahsi görüşüm...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Doğru haklısınız. Ama anlık chat te de bilgi paylaşımı yapılabilir. Bu sohbet butonu günlük belirli saatlerde aktif olursa gerekli önlemler alınmış olur diye düşünüyorum. Bu da benim şahsi görüşüm.Yağmur damlaları yazdı:Özel mesaj kısmından mümkün olduğu kadar... Burası sadece bilgi paylaşımı için kullanılsın amaçtan şaşmasın diye belli bir sınır içerisinde, yani şuan olduğu gibi olması daha iyi.Tabi bu benim şahsi görüşüm...
Açık Lise öğrencilerinin sohbet etmesi için açılmış olan http://www.sohbetmekan.com adresine girerek anlık online sohbet edebilirsiniz.
java iletisine no diyerek sohbet ortamına girebilirsiniz.
java iletisine no diyerek sohbet ortamına girebilirsiniz.
denedim açılmıyorrMeteHAN yazdı:Açık Lise öğrencilerinin sohbet etmesi için açılmış olan http://www.sohbetmekan.com adresine girerek anlık online sohbet edebilirsiniz.

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
Açılmıyor. Sitede mi yoksa pc de mi sorun var. Java desteğim bile yüklü.MeteHAN yazdı:Açık Lise öğrencilerinin sohbet etmesi için açılmış olan http://www.sohbetmekan.com adresine girerek anlık online sohbet edebilirsiniz.
javada olabilircanerimo yazdı:Açılmıyor. Sitede mi yoksa pc de mi sorun var. Java desteğim bile yüklü.MeteHAN yazdı:Açık Lise öğrencilerinin sohbet etmesi için açılmış olan http://www.sohbetmekan.com adresine girerek anlık online sohbet edebilirsiniz.

www.sohbetmekan.com adresindede çok anılarımız var. Bir çok arkadışımla burada tanışmıştık. Eskiden çok kalabalıktı. Şimdi pek kimseyi göremedim. Arkadaşlar şimdi baktımda ekrana gelen jawa uyarısından no seçeneğini seçin o şekilde girebilirsiniz.
Eskiden gelen jawa bu sayfayı çalıştırmamı istermisin diye soru sorardı bize evet(yes) deyip girerdik.
Ancak şimdiki son sürüm jawa iletisi değişmiş bu sayfayı bolklayayımmı(yasaklayıımı) diye soruyor. yes derseniz sayfayı bloklayıp giremiyorsunuz. Ancak No seçeneğini seçerseniz girebilirsiniz. Sanırım bir çok kullanıcı da sizin gibi giremiyor.
Eskiden gelen jawa bu sayfayı çalıştırmamı istermisin diye soru sorardı bize evet(yes) deyip girerdik.
Ancak şimdiki son sürüm jawa iletisi değişmiş bu sayfayı bolklayayımmı(yasaklayıımı) diye soruyor. yes derseniz sayfayı bloklayıp giremiyorsunuz. Ancak No seçeneğini seçerseniz girebilirsiniz. Sanırım bir çok kullanıcı da sizin gibi giremiyor.
evet girdik sonunda 

şimdi kimseyi tabi göremssin çünkü kimse gerçekten yokkk 

simala yazdı:http://www.sohbetmekan.com adresindede çok anılarımız var. Bir çok arkadışımla burada tanışmıştık. Eskiden çok kalabalıktı. Şimdi pek kimseyi göremedim. Arkadaşlar şimdi baktımda ekrana gelen jawa uyarısından no seçeneğini seçin o şekilde girebilirsiniz.
Forumun en kıdemli üyelerinden birisiniz kayıt tarihinize bakılırsa. Mesaj yazmıyorsunuz ama bu başlığı görüp, yorum yaptığınıza göre forumu takip etmeye devam ediyorsunuz. Bu da forumun takipçilerinin çok fazla olduğunu gösteriyor...
Bu arada Windows Live ortamında sohbet edilebilecek bir Açık Lise grubu yıllardır var: group123358@groupsim.com
Eskisi kadar sohbet etmiyoruz burada da ama MSN listenize ekleyip sohbet edebilirsiniz....
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Bu grubu ekledim grup beni dışladı sanırım
hep çevrimdışı hep çevrimdışı 

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
Eskiden baya aktif bir gruptu ama artık pek önemsenmiyor galiba. Modları farkedince kabuş ederler, eklenirsin ve 24 saat online oluyor o zaman.
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
Evet aktif olmadığı belli. Oeski grup tabi üniversiteli olmuştur şimdi ilgilenmemeleri normal. 

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
-
- Doktor
Evet hiç ses yok grupta (: