UZAKTAN EĞİTİM TARİH BÖLÜMÜ VE ÖRGÜN ÖĞRETİME YATAY GEÇİŞ...

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
esra_deren
Acemi

UZAKTAN EĞİTİM TARİH BÖLÜMÜ VE ÖRGÜN ÖĞRETİME YATAY GEÇİŞ...

Mesaj gönderen esra_deren » 31 Eki 2011, 09:06

MERHABA ARKADAŞLAR ;
BEN BU SENE İTİBARİYLE ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (UZAKTAN EĞİTİM) TARİH BÖLÜMÜNÜN AÇILDIĞINI ÖĞRENDİM.
BENİM SORUM TABAN PUANI VE TAVAN PUANLARI NEYE GÖRE ELDE EDİLİYOR. YANİ HANGİ DERSLERİN PUANININ VE NETLERİNİN DAHA YÜKSEK OLMASI LAZIM.AÇIKÖĞRETİMDE TARİH BÖLÜMÜ OKUYABİLMEK İÇİN HANGİ SINAVLARDAN KAÇ PUAN ALMAMIZ GEREKİYOR.VE AÇIKÖĞRETİMDEKİ BÖLÜMDEN AYNI BÖLÜM AMA ÖRGÜN ÖĞRETİME GEÇMENİN YOLU VAR MIDIR ?BU KONU HAKKINDA İKİ BİLGİYE ULAŞTIM.AÇIK VE UZAK ÖĞRETİMDEN ÖRGÜN ÖĞRETİM PROGRAMLARINA GEÇİŞ YAPILABİLMESİ İÇİN ÖĞRENCİNİN ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞU PROGRAMDAKİ GENEL NOT ORTALAMASININ 100 ÜZERİNDEN EN AZ 80 OLMASI GEREKİYOR. YA DA ÖĞRENCİNİN KAYIT OLDUĞU YILDAKİ MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANININ, GEÇMEK İSTEDİĞİ ÜNİVERSİTENİN DİPLOMA PROGRAMININ O YIL Kİ TABAN PUANINA EŞİT VEYA YÜKSEK OLMASI ŞARTI ARANACAK...YANİ BU İKİ ŞARTI YERİNE GETİRİRSEK Mİ ÖRGÜN ÖĞRETİME GEÇİCEZ YA DA İKİSİNDEN BİRİ OLMASI ŞARTIYLA MI GEÇİŞ SAĞLANACAK ?BU KONU HAKKINDA ÇEŞİTLİ SİTELERDE FARKLI FARKLI SONUÇLARLA KARŞILAŞTIM KESİN VE DOĞRU BİR BİLGİYE ULAŞAMADIM.BU KONU HAKKINDA KESİN BİR BİLGİSİ OLAN VARSA RİCA ETSEM BANA AÇIKLAYABİLİR Mİ ? ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...

MANTIK YALNIZCA AMA YALNIZCA GERÇEK SEVGİNİN GİZEMLİ DENKLEMLERİNDE BULUNABİLİR ...

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Re: UZAKTAN EĞİTİM TARİH BÖLÜMÜ VE ÖRGÜN ÖĞRETİME YATAY GEÇİ

Mesaj gönderen Doçent » 31 Eki 2011, 18:37

konun hakkında bilgim yok ama şu tarih bölümünü seçceksen iki kere düşün bence :roll: kardeşim tarih bölümü 4 yıllık üniden mezun ama kpss engelini bir türlü aşamadı çoğu tarih mezunu işsiz :? biraz bölüm seçerken iş imkanının kolay olduğu bölümleri seçsek daha iyi olur yoksa sonunda diplomalı işsizler ortaya çıkıyor maalesef :(
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

byMRZ
Uzman Doktor

Mesaj gönderen byMRZ » 31 Eki 2011, 20:54

EVET KATILIYORUM BI BAYAN OLARAK INAN KENDIME GORE BI MESLEK BULAMADIM KI OKUYUM BU SENE MEZUN OLACAM YGS GIRECEM AMA NE ICIN GIRECEM MESLEK YOK HELE KAPALI BIR BAYANSAN HIC YOK :( :( :(

çağrı
Uzman

Mesaj gönderen çağrı » 31 Eki 2011, 20:58

tarih bölümünnden mezun olanların atamaları çok sıkıntılı
yarinizde olsam bır daha duşunrdum
örgün okuyanlarda malesef açıkta kalıyor
çevre açıkta kalan tarihçilerden geçilmiyor

bymrz kardeşimde haklı katılıyorum diplomalı işsizler çok

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön