arkadaşlar ben mesleki açık öğretim lisesi teknis servis bölümünde okuyorum bu sene ygs ye giricem adalet meslek yüksek okulu ygs-3 den öğrenci alıyor
birine sordum adalet meslek lisesi okuyanlar oraları direk diploma notuyla direk geçiyolar dolduruyolar dedi ama ben yinede şansımı denemek istiyorum
sizce şansım ne cevap veren arkadaşlara çok çok çok çok teşşekürler
adalet meslek yüksek okulu (2 yıllık )
Re: adalet meslek yüksek okulu (2 yıllık )
Direk geçiyolar derken ??? Meslek liselerine direk geçiş sansı var zaten 2 yıllık ama ondan mı bahsediyorsunn

evt adalet lisesi okuyanlar direk geçiyor 2 yıllık adalet meslek yüksek okuluna
Şöyle bir durum var, sen Adalet Meslek Lisesi okumadığın için, bu okulun mezunlarından boş kontenjan kalırsa yerleşebilirsin. Örneğin Adalet Meslek Lisesi mezunları AMYO'na sınavsız geçiş için başvuru yaparlar ve büyük oranda kontenjanları doldururlar. Geri kalan az miktarda kontenjan içinse sen ancak YGS'ye girerek, belli bir puan alıp tercih yapabilirsin, şansın varsa da yerleşirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk