ben mesleki açık öğretim bilişim teknolojileri bölümü teknis servis okuyorum arkş son senem
gittim dersaneye yazıldım sadece ygsye hazırlık grubuna benim dil anlatım ve tarihim iyi bu yüzden onlardan çözerek pmyo nun istediği 300 puanı alıyorum peki ygs 3 ve ygs 4 27 net yaparsam hem dil anlatımdan hemde tarihden 2 side 300 oluyo ham puan ama şöyle bişey var arkadaş bana dedi sen sayısal çıkışlısın filan bana bi zararı olur mu cevap verirseniz çok teşşekkür ederim....
polis meslek yüksek okulu
polis meslek yüksek okulu
En son strong_07 tarafından 23 Kas 2011, 21:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: pmyo
olay şu kardeş ben açık öğretim meslek lisesi teknis servis dalı okuyorum bu sene son iştede
dersaneye yazıldım ygs gurubu dil ve anlatım ve tarihden 27 şey net yaparsam
ygs 3 ve ygs4 puan türünden 300 alıyorum pmyoda 300 puan istiyo
ama arkadaşım sen sayısalsın o yüzden puanın düşük olur matda yapman laazım diyo seni sayısaldan hesaplarlar diyo
not:pmyo dediğim polis meslek yüksek okulu
dersaneye yazıldım ygs gurubu dil ve anlatım ve tarihden 27 şey net yaparsam
ygs 3 ve ygs4 puan türünden 300 alıyorum pmyoda 300 puan istiyo
ama arkadaşım sen sayısalsın o yüzden puanın düşük olur matda yapman laazım diyo seni sayısaldan hesaplarlar diyo
not:pmyo dediğim polis meslek yüksek okulu
Re: polis meslek yüksek okulu
Eğer sayısal bölümünü okuyor iseniz matematik yapmak zorundasınız malesef yoksa puanınz düşük olabilir .Nasıl sözelciler matematikten sorumlu deil ise sayısalcılar ise matematkten sorumludur......Ama pom bildiqim kadaryla ygs giriyosun ve pom sınavlarına girmen için bir puan belirliyor ve pom sınavlarına giriyosun böyle die biliorm ben sen bu konuda daha bilqili olabilirsin ama dediqim qibi alan derslerini çözmen qerek heleki bi sayısalcının matematik çözmemesi

Re: polis meslek yüksek okulu
Polis Meslek Yüksek Okulu şartlarına baktım da, YGS puan türlerinden herhangi birinden 300 puan ve üzeri alan herkez başvurabilir deniyor. Dolayısıyla bu 300 puan;
YGS sınavında aldığın ham puan + okuldan gelen AOBP = 300 ve üzeri olmalı.
Yani YGS'nin herhangi bir türünden 260 puan alsan bile, AOBP puanın (yani diploma notundan elde edilen puan) 40 gelirse örneğin, toplam 300 puan eder. Yalnız bu en alt sınır, 400 olursa örneğin puanın yerleşme şansın daha da artar. Matematik çözmen yararlı olur ama katsayılar kalkacak büyük ihtimal, eğer kalkarsa, sayısal veya sözel farketmeden, sen de tercihini puanın kırılmadan yapabilirsin. YGS'de 300 puan almak için çok fazla sözel çözersin az da olsa Matematik yaparsın, rahatlıkla bu puana ve üzerine ulaşabilirsin...
YGS sınavında aldığın ham puan + okuldan gelen AOBP = 300 ve üzeri olmalı.
Yani YGS'nin herhangi bir türünden 260 puan alsan bile, AOBP puanın (yani diploma notundan elde edilen puan) 40 gelirse örneğin, toplam 300 puan eder. Yalnız bu en alt sınır, 400 olursa örneğin puanın yerleşme şansın daha da artar. Matematik çözmen yararlı olur ama katsayılar kalkacak büyük ihtimal, eğer kalkarsa, sayısal veya sözel farketmeden, sen de tercihini puanın kırılmadan yapabilirsin. YGS'de 300 puan almak için çok fazla sözel çözersin az da olsa Matematik yaparsın, rahatlıkla bu puana ve üzerine ulaşabilirsin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk