Zorunlu dersler??
Re: Zorunlu dersler??
bende sosyalim ara sınıftan kayıt yaptırdığım için bende fizik kimya biyolaji yok ama yazdığın diğer dersler zorunlu olarak bendede var 

içimdeki boşluğa düş ben tutarım seni
cevaplarınız için çok teşekkürler evet bunlarda benim zorunluların azaltılmış hali. bana göre sayıları çok fazla değil ama içerikleri zorlayabilir(sayısallar tabi)
birazda bu dönem aldım bişeycik kalmadı o zaman canımm
birazda bu dönem aldım bişeycik kalmadı o zaman canımm

ben neredeyse kredim yettiği kadar zorunlu derslerden sectim hangileri oldugunu bile hatirlamiyorum onlari gecmeden mezun olamiyonuz denilince paldur küldür daldim derslere

Take me to the deep oceans!
arkadaşlar bir arkadaşımız ben 39 kredilik ders aldım demiş ama bende 30 krediden sonra ders seçemezsiniz diyor nasıl oluyor bilen var mı
o 3yıllık cnm...3yıllıklar 40kredilik seçiohatice17 yazdı:arkadaşlar bir arkadaşımız ben 39 kredilik ders aldım demiş ama bende 30 krediden sonra ders seçemezsiniz diyor nasıl oluyor bilen var mı
߀$İKTA$
arkadaşlar bir sorum daha olucak ben muaf olmak 1 derse 3 kere girip kaldın mı o derse bi daha girmen gerekmiyor diye biliyordum ama arkadaşıma halk eğitim merkezinde muaf olursan 1.5 yıln oynar demiş hiç iyi olmaz senin için demiş hangisi doğru anlamadım
msj nı yeni gördüm sally sağol
- karasimsek0277
- Yardımcı Uzman
yani yılda 2 kez sınav oluyo. bide 3. üncü sınava giriyosun. ondada olmazsa muaf oluyosun. yani yine doğru dedikleri.1.5 yılın gidiyo o ders için. en iyisi oturup çalışmakhatice17 yazdı:arkadaşlar bir sorum daha olucak ben muaf olmak 1 derse 3 kere girip kaldın mı o derse bi daha girmen gerekmiyor diye biliyordum ama arkadaşıma halk eğitim merkezinde muaf olursan 1.5 yıln oynar demiş hiç iyi olmaz senin için demiş hangisi doğru anlamadım
Kimseye Asla Olduğundan Fazla Değer Verme, DEĞMEZ ...
yani o derse bi daha girmek zorunda kalmıyorum dimi
yani o ders yerine onun krdisi kadar seçmeli ders seçmek zorundayım dimi
anladım teşekkür edrim senin kaç kredin var hangi bölümdesin
hadi hayırlısı çok sevindim inşlh bende o günleri görürüm
hayır her ders ayrı canım hepsinden tek tek geçmen yada tek tek muaf olman gerekir
16 zorunlu dersim var 3 yillik sistemde okuyorum ve ortak derslerden kaldiğim için kafamı kurcalayan bi soru var
şimdi ben zorunlu derslerimi geçtiğim halde ortak derslerimi geçemesemde mezun olamiyorum dimi? :S o zaman zorunlu derslerin amacı ne onu anlamadim? ortak derslerde ayni şartları barındırmıyo mu sonuçta? hepsini geçmek zorundayiz....sadece seçmelilerden muaf oluyoruz..o nu da kendimiz seçtiğimiz için büyük bi ihtimalle geçmeme olasılığımız %1 ..... anlaşılan zor bi dönem geçiricem...

Take me to the deep oceans!
- masum serseri
- Acemi
Ortak dersle ,zorunlu ders aynı kavram zaten.Hepsini ya gececek vereceksin,yada malesef 3 kez üstüste basarısız olup o derslerden kurtulacaksın...