AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YGS SINAVINDA KAÇ PUAN İSTİYOR ?
- esra_deren
- Acemi
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YGS SINAVINDA KAÇ PUAN İSTİYOR ?
MERHABA ARKADAŞLAR ;
BEN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM KONTEJANLI 4 YILLIK BÖLÜMLERİ OKUYABİLMEK İÇİN KAÇ PUAN ALMAMIZ GEREKTİĞİNİ MERAK EDİYORUM. BAKTIĞIM YERLERİN KİMİSİNDE YÜKSEK KİMİSİNDE DÜŞÜK PUAN ALARAK GİREBİLİRSİNİZ DİYOR.KAÇ PUAN'LA GİRİLDİĞİNİ BİLEN VARSA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.TEŞEKKÜR EDERİM.
BEN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM KONTEJANLI 4 YILLIK BÖLÜMLERİ OKUYABİLMEK İÇİN KAÇ PUAN ALMAMIZ GEREKTİĞİNİ MERAK EDİYORUM. BAKTIĞIM YERLERİN KİMİSİNDE YÜKSEK KİMİSİNDE DÜŞÜK PUAN ALARAK GİREBİLİRSİNİZ DİYOR.KAÇ PUAN'LA GİRİLDİĞİNİ BİLEN VARSA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.TEŞEKKÜR EDERİM.
MANTIK YALNIZCA AMA YALNIZCA GERÇEK SEVGİNİN GİZEMLİ DENKLEMLERİNDE BULUNABİLİR ...
Re: AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YGS SINAVINDA KAÇ PUAN İSTİYOR ?
Açıköğretim kontenjanlı 4 yıllık bölümleri okuyabilmek için ygs baraj puan 140. ygs de herhangi bir puan türünde 140 ve üzeri puan almanız yeterli olacaktır
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Barajlar 180 puan...
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
- esra_deren
- Acemi
YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR AMA BENİM ÇOK KAFAM KARIŞTI.ŞİMDİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ 4 YILLIK KONTEJANLI BÖLÜM OKUMAK İÇİN YGS SINAVINDAN 140 PUAN VE ÜZERİ Mİ YOKSA 180 PUAN MI ALMAK LAZIM...
MANTIK YALNIZCA AMA YALNIZCA GERÇEK SEVGİNİN GİZEMLİ DENKLEMLERİNDE BULUNABİLİR ...
evet pardon. 4 yıllık kontenjanlı bölümler için baraj puanı 180 , kontenjansız veya önlisans programları için baraj puanı 140
- intrepid25
- Doçent
Hiç panik yapmayın çok rahat bir şekilde 4 yıllık kazanırsınız.Ben sadece sözel bölümü işaretledim 228 puan almıştım.Türkçe bölümde zaten okuduğun paragrafa göre cevap veriyorsun yani okuma yazma bilmek bile yeterliesra_deren yazdı:YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR AMA BENİM ÇOK KAFAM KARIŞTI.ŞİMDİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ 4 YILLIK KONTEJANLI BÖLÜM OKUMAK İÇİN YGS SINAVINDAN 140 PUAN VE ÜZERİ Mİ YOKSA 180 PUAN MI ALMAK LAZIM...

- esra_deren
- Acemi
Yağmur damlaları yazdı:Barajlar 180 puan...
cedric yazdı:evet pardon. 4 yıllık kontenjanlı bölümler için baraj puanı 180 , kontenjansız veya önlisans programları için baraj puanı 140
ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HEPİNİZE BANA ÇOK YARDIMCI OLDUNUZ. İNŞALLAH DEDİĞİNİZ GİBİ OLUR AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ 4 YILLIK BÖLÜMÜ KAZANABİLİRİM...SINAVA AZ BİR ZAMAN KALDI STRES ARTIYOR BİR DE SAYISAL TEMELİM YOK DENECEK KADAR AZ OLDUĞU İÇİN DAHA FAZLA PANİK OLUYORUM.İNŞALLAH BEN DE GÜZEL BİR PUAN ALABİLİRİM TEŞEKKÜR EDERİM SİZE DE MOTİVE EDİCİ YAZINIZDAN ÖTÜRÜ...intrepid25 yazdı:Hiç panik yapmayın çok rahat bir şekilde 4 yıllık kazanırsınız.Ben sadece sözel bölümü işaretledim 228 puan almıştım.Türkçe bölümde zaten okuduğun paragrafa göre cevap veriyorsun yani okuma yazma bilmek bile yeterliesra_deren yazdı:YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR AMA BENİM ÇOK KAFAM KARIŞTI.ŞİMDİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ 4 YILLIK KONTEJANLI BÖLÜM OKUMAK İÇİN YGS SINAVINDAN 140 PUAN VE ÜZERİ Mİ YOKSA 180 PUAN MI ALMAK LAZIM...
Şunu unutmamak lazım ki, kontenjanlı bir bölüm için, barajı geçmek yetmez. Ne kadar yüksek puan, o kadar kişinin önüne geçip, bölüme yerleşmeyi garantilemek demektir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
- esra_deren
- Acemi
KESİNLİKLE HAKLISINIZ HELE DE BENİM GİBİ SAYISAL TEMELİ YOK DENECEK KADAR AZ OLANLAR İÇİN SAYISAL YAPABİLENLER 1 ÇALIŞIRKEN BENİM GİBİ SAYISAL TEMELİ OLMAYANLARIN 10 ÇALIŞMASI GEREKLİ SADECE BARAJ PUANINI GEÇSEM YETERLİ DİYE DÜŞÜNMEMEK LAZIM AÖF'TEemrahk yazdı:Şunu unutmamak lazım ki, kontenjanlı bir bölüm için, barajı geçmek yetmez. Ne kadar yüksek puan, o kadar kişinin önüne geçip, bölüme yerleşmeyi garantilemek demektir...
OLSA BİNLERCE KİŞİ TERCİHLERİNDE YAZIYOR.TEŞEKKÜR EDERİM...