Arkadaşlar ocak'ta 6. sınavıma giriyorum aöldeki umarım bu sınavla birlikte kredim 102'yi geçer, ki geçerse ve ben Ygs sınavına girip istediğim puanı yaparsam, ancak daha sonra mezuniyet şartlarını 5-6 dönem yerine getiremezsem yine bu puanı kullanabilirmiyim?
Mesela pmyo'sınavına girmek istiyorum ygs de bu sınav için istenen barajı geçsem mezun olduktan sonra (belki 2 yıl sonra) o puanla bu sınava girebilirmiyim? yoksa tekrarmı ygs'ye girmem gerek?
barajı aşarsam pmyo'ya girebilirmiyim? girip kazanırsam mezun olunca direk mülakata alınırmıyım?
Mezun olmadan ygs'ye girmek? ygs puanı kaç yıl geçerli?
Re: Mezun olmadan ygs'ye girmek? ygs puanı kaç yıl geçerli?
Barajı aşmak derken ygs barajını aşmktanmı bahsediyosun
Yoksa pmyo nn koyduqu barajı aşmaktanmı.Ayrıca sınava girebilirsin ama mezun olamazsan sınavın iptal olur..

Sorularını tam olarak anlamadım. pmyo hakkında da bilgim yok. Ama sen ocakta 6. dönem sınavına giriyorum demişsin. Ama kredin biraz düşük gibi. ( ygs için ) Şu an en az 102 kredin olmalıydı sanki. Neyse belki kabul ederler ama sen temmuz sınavı ile birlikte mezun olabilmen için gerekli olan 192 krediye ulaşabiliyor musun

Eser46, şu an öğrenci girişinde kredi bölümüne tıkla, toplam dönemin 6 veya üzeriyse, toplam kredinse 102 ve üstüyse
ygs başvurusu yapabilirsin. Yani girmen için şu an kredinin 102 ve üstü olması gerekiyor, sonra değil. Arkadaşların dediği gibİ YGS sınavında polis yüksek okuluna girecek puan alsan bile, AÖL mezunu olmadan kayıt yaptıramazsın. sınavdan aldığın puanları seneye kullanamazsın, tekrar YGS sınavına girmen gerekir...
ygs başvurusu yapabilirsin. Yani girmen için şu an kredinin 102 ve üstü olması gerekiyor, sonra değil. Arkadaşların dediği gibİ YGS sınavında polis yüksek okuluna girecek puan alsan bile, AÖL mezunu olmadan kayıt yaptıramazsın. sınavdan aldığın puanları seneye kullanamazsın, tekrar YGS sınavına girmen gerekir...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk