kripton bende ygs hakkında forumlara bakarken denk geldim bu konuya, emin olmak için buradaki arkadaşlara sorayım dedim.
Emrahk teşekkur ederiz cavapların için.
Bir soru daha sorabilir miyim ? : ) Şimdi ygs sınavından sonra gireceğim 2 dönem sınavı daha var yada ek sınavada kalma ihtimalim
Bu 2 dönem ve ek sınav notlarım ortaöğretim başarı puanına yansıyacak mı ? yoksa Ocak sınavındaki sınav ve önceki sınav notlarınımı kapsayacak sadece..
Ygs başvurusu için nufus cüzdanı yenileme
Re: Ygs başvurusu için nufus cüzdanı yenileme
Mayıs sınavıyla alacağın notlar ve öncesi ortalamanı belirleyecek. Temmuz sınavı ve girersen ek sınav notların da senin mezun olmandan başka işe yaramayacak. Çünkü Temömuz sınavına girmeden, AÖL senin diploma notunu o ana kadar aldığın notları hesaplayarak oluşturup, ÖSYM'ye teslim etmiş olacak...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Çok çok teşekkur ederim bu bilgiler için..
Rica ederim...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk