2010-2011 Maöl kayıt oldum lakin bıraktım,şuan tekrar okumak istiyorum ama Aöl'de okumak istiyorum 2011-2012 takvimine göre 2.dönem kayıtları 23 ocakda başlıyor Maöl'den Aöle geçiş yapıp , 2.Dönem yeni kayıdımı nasıl yapabilirim.
Teşekkürler.
Açık lise Hakkında sorularım.
Açık lise Hakkında sorularım.
En son aktas55 tarafından 04 Oca 2012, 23:43 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
Re: Açık lise Hakkında sorularım.
En kesin bilgiyi çağrı merkezinden veya yetkili bir liseden öğrenebilirsiniz..
MAOL den AÖL ye geçiş için görevli liseye dilekçe vemeniz gerekiyor..İşlemleri oradan öğrenirsiniz zaten.
MAOL den AÖL ye geçiş için görevli liseye dilekçe vemeniz gerekiyor..İşlemleri oradan öğrenirsiniz zaten.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.
Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!
Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!
Ya insana gül ver yada gülüver.
Bigli aldımda içim rahat etmiyor,İki kere aradım birisiYağmur damlaları yazdı:En kesin bilgiyi çağrı merkezinden veya yetkili bir liseden öğrenebilirsiniz..
Birisi Silik Öğrencilerin Ağustos ayında yani ilk kayıt döneminde Yeni kayıt yaptığını söylüyor.
İkinci aradığım kişi ise 23 ocakdan sonra silik olsam dahi yeni kayıt yapbileceğimi ve maölden aöle geçiş yapabilceğimi söyledi.Ayrıca sitede 2011-2012 takviminde 2 aradığım kişiyi tasdikler gibi Yeni kayıt 3.Dönem dahide olsa silik öğrenciler kayıt yapabiliyor galiba.
Site takvimi
http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=178
Ayrıca sanırım halk eğitim merkezlerinde artık işlem yapılmıyor İlçemde bulunan en yakın bir düz liseye başvurmam gerekiyor sanırım?
Orada Maölden aöle geçiş için dilekçem ve kayıdım yapılıyor mu?
Çok net bilgim yok ama iş takviminde yazan bilginin doğru ve güvenilir olması lazım. Sonuçta resmi bir site.
Evet artık halkeğitimler yavaş yavaş liselere devrediyor işi. BAzı işlerimi ben halkeğitimde de yaptırabiliyorum. Tabi bunu bi sorarsınız hangisi size uygunsa oraya gidersiniz.
Evet artık halkeğitimler yavaş yavaş liselere devrediyor işi. BAzı işlerimi ben halkeğitimde de yaptırabiliyorum. Tabi bunu bi sorarsınız hangisi size uygunsa oraya gidersiniz.

- Yağmur damlaları
- Onursal Üye
aktas55 yazdı:Bigli aldımda içim rahat etmiyor,İki kere aradım birisiYağmur damlaları yazdı:En kesin bilgiyi çağrı merkezinden veya yetkili bir liseden öğrenebilirsiniz..
Birisi Silik Öğrencilerin Ağustos ayında yani ilk kayıt döneminde Yeni kayıt yaptığını söylüyor.
İkinci aradığım kişi ise 23 ocakdan sonra silik olsam dahi yeni kayıt yapbileceğimi ve maölden aöle geçiş yapabilceğimi söyledi.Ayrıca sitede 2011-2012 takviminde 2 aradığım kişiyi tasdikler gibi Yeni kayıt 3.Dönem dahide olsa silik öğrenciler kayıt yapabiliyor galiba.
Site takvimi
http://www.aol.meb.gov.tr/sayfa_goster.asp?ID=178
Ayrıca sanırım halk eğitim merkezlerinde artık işlem yapılmıyor İlçemde bulunan en yakın bir düz liseye başvurmam gerekiyor sanırım?
Orada Maölden aöle geçiş için dilekçem ve kayıdım yapılıyor mu?
Tabi silik durumdakilerin durumu nasıl olur bilemiyorum..
Evet Halk Eğitimler işlem yapmıyor , İlçenizde hangi okul işlemleri yapıyor http://www.aol.meb.gov.tr/kayit_burolari.asp bu linkten öğrenebilirsiniz... Geçiş yapacağınız zaman dilekçeyi o okula vereceksiniz ve işlemlerinizi orada devam ettiteceksiniz.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.
ilçemdeki en yakın okula geçiş için dilekçemi verip,kaydımı yaptırıcam bilgiler için teşekkür ederim.