Aday internet şifresi

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Aday internet şifresi

Mesaj gönderen kripton » 04 Oca 2012, 23:18

Arkadaşlar ben kayıt yaptırdım ve bana verdikleri kağıtta "aday internet şifresi" var. Bu şifreyi okuldaki öğretmen değiştirmemi söyledi. Sanırım doğru olan da bu. Yani ezberimizde tutabileceğimiz bir şey olması gerekli herhalde.

Bir de verdikleri kağıdın en altında şöyle birşey yazıyor:

"Burs ve tanıtım amacı ile diğer kurumlarla bilgilerinin paylaşılmasını istemeyen adaylar Aday İşlemleri Sisteminden ilgili seçeneği işaretleyerek bilgilerinin burs ve tanıtım amaçlı paylaşımını kıstılayabilirler"

Tecrübeli arkadaşlara soruyorum: Siz bunu yaptınız mı? Yani kısıtladınız mı bu bilgilerinize ulaşılmasını? Bir de kim bizim bilgilerimizi nerelerde kullanacak tam anlamış değilim :?

Resim

cedric
Doktor

Re: Aday internet şifresi

Mesaj gönderen cedric » 05 Oca 2012, 02:51

Kpss ye başvururken ben de şifre almıştım. Ben '' bilgilerimi kim kullanacak olurmu öyle şey ''diyerekten bir hata sonucu bilgilerimin paylaşılmasına izin vermiştim. sonra ev adresime bir sürü çeşitli üniversitelerin kitapçık raklam broşürleri filan gelmeye başladı.. Bazı üniversitelerin üniversiteye başvuran öğrencilerinin ilgilerini çekmek amacıyla ev adreslerine bilgilerine ulaşıp broşür kitapçık reklam... vs filan gönderiyorlar. bilgilerinin paylaşılmamasındaki amaç bu dur

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Aday internet şifresi

Mesaj gönderen kripton » 05 Oca 2012, 04:07

Hım o zaman engelleyim ben bunu bi de onunla uğraşmayım.
Resim

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön