MESLEK LISESI

Her Konuda Tartışabilirsiniz
byMRZ
Uzman Doktor

MESLEK LISESI

Mesaj gönderen byMRZ » 13 Oca 2012, 01:48

ARKADASLAR BN AOL OKUYORUM MESLEGE GECERSEM STAJI KAC GUN HANGI GUNLER YUZ YUZE EGITIME GIDIYORUZ BENIM SUAN 116 KREDIM VAR GECERSEM NE KADAR KREDIM GIDER

Kullanıcı avatarı
Yağmur damlaları
Onursal Üye

Re: MESLEK LISESI

Mesaj gönderen Yağmur damlaları » 13 Oca 2012, 10:09

Staj gün sayısı okullara göre değişiyor.. Ben hafta sonu olanını da duymuştum haftanın 3 gün veya hafta içi her gün olanını da.
Okula talep sayısına göre mi değişiyor bilmiyorum ama her okulda farklı olabilir.
Unutma!Yalnız başına beni yıkabilen tek kişi sensin.

Anneliğin mukaddesliği gece yarısı uyandığı uykudadır.

Deliyi adam edemeyiz ama adamı deli ederiz!

Dost acı söyleyen değil,acıyı tatlı dille söyleyebilendir!

Ya insana gül ver yada gülüver.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 13 Oca 2012, 22:52

Geçiş yaparsan, alan kredilerin tamamen silinir. Geriye kaç kredin kaldıysa onlar meslek lisesine geçer. Meslek lisesinde yüzyüze eğitim, 3 sene yıl boyu örgün öğrenciler gibi, Eylül - Haziran arası sürüyor. Haftada genelde 2 gün Cumartesi - Pazar okula gidiliyor. Tabi Yağmur'un da dediği gibi, okulların inisiyatifinde bu durum, hafta içi de eğitim verebiliyorlar. Staj son sene yani 12. sınıfta ve haftanın 3 günü yapılıyor. Tabi bu da değişebililmekte...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

byMRZ
Uzman Doktor

Mesaj gönderen byMRZ » 13 Oca 2012, 23:23

bana gore degılmıs :) tesekkurler cvp ıcın

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön