HUZUR*
Re: HUZUR*
şunu da belirtmek isterim.. Ben hep kaderci olmuşumdur.. Ne yaşanmışsa Rabbimdendir dedim her zaman. Bana 2 yol sunuldu ben fena olanı seçmişim ama hayırlısı Allah'tan dedim devam ettim. şimdi de bi şerefsiz için hayatımı mahvetmeme değmez deyip herkesin karşısına gülmelerimle çıkıyorum. Aslında daha çok uhuyla yapıştırılmış bi gülümseme bu ama olsun .. Ylne de herkese karşı güçlü görünmek denilenlere kulak kapatmak fazla etkili oldu.. Yaşanan şeyler insanlara ders verir. Kimi yaşayarak tecrübe edinir kimi çevreden izlenimlerle.. Ben yaşamayı seçmişim yine de Allah'tan hayırlısı diyorum. Binlerce kez şükrolsun Allah'ın sevdiği kuluymuşum ki erkenden anladım herşeyi..
Her ne yaşanmışsa yaşandı.. şimdi tek amacım GELECEK! Geçmişi düşünmeden edemiyor insan doğru ama bi geçmiş için de geleceği yakmaya değmiyor bunu anladım!
Her ne yaşanmışsa yaşandı.. şimdi tek amacım GELECEK! Geçmişi düşünmeden edemiyor insan doğru ama bi geçmiş için de geleceği yakmaya değmiyor bunu anladım!
waww duygu daha çocuk yaşında neler yaşamışsın gerçekten hatalar bizler için önemli olan dönmek doğruyu yaşamak
hakkında hayırlısı olsun eğitimini devam ettirmek güzel bir karar...çok zeki bir kıza benziyorsun o yaşlarda bütün kızlar pembe düşünür herşeyi o yüzden geçmiş geçmişte kaldı umarım herşey istedin gibi olur bundan sonra daha az hatayla yola devam edersin 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
pskolog yazdı:waww duygu daha çocuk yaşında neler yaşamışsın gerçekten hatalar bizler için önemli olan dönmek doğruyu yaşamakhakkında hayırlısı olsun eğitimini devam ettirmek güzel bir karar...çok zeki bir kıza benziyorsun o yaşlarda bütün kızlar pembe düşünür herşeyi o yüzden geçmiş geçmişte kaldı umarım herşey istedin gibi olur bundan sonra daha az hatayla yola devam edersin

Amin inşallah hakkımızda hayırlısı herşeye rağmen ^^
Daha çocuk yaştasın ya. Kurtulmana sevindim. Bundan sonra karşına iyileri çıkar inşallah. Bu senin için acı bir tecrübe olmuş ama olgunlaşmana vesile olacaktır. Bir mühim mesele de nişan devresinde maalesef dini nikah yapılması. Bu iş tamamen kız aleyhine işliyor ve yanlış. Kesinlikle böyle birşeye kimse yanaşmasın. Dini nikahın resmi nikaha yakın bir zamanda yapılması da dinen en uygunu. Üniversiteden mezun olduğun gün de sevincini forum sakinleri ile paylaşırsın inşallah

aslında düğünümüz erkenden olacaktı ama düşünüyorum da Rabbim ne kadar büyükmüş ki o insan kaza yaptı sevinmiyorum yanlış anlamayın bu sayede uzadı düğün.. Düşünsenize düğünden sonra böyle bir şey yaşamam daha kötü olacaktı. çok şükür halime (: Kurtuldum belki o insanın benden aldığı çok şey oldu ama şimdi daha güçlü daha dik duruyorum sanki. Dünya dönmeye devam ediyor nasıl olsa (:kripton yazdı:Daha çocuk yaştasın ya. Kurtulmana sevindim. Bundan sonra karşına iyileri çıkar inşallah. Bu senin için acı bir tecrübe olmuş ama olgunlaşmana vesile olacaktır. Bir mühim mesele de nişan devresinde maalesef dini nikah yapılması. Bu iş tamamen kız aleyhine işliyor ve yanlış. Kesinlikle böyle birşeye kimse yanaşmasın. Dini nikahın resmi nikaha yakın bir zamanda yapılması da dinen en uygunu. Üniversiteden mezun olduğun gün de sevincini forum sakinleri ile paylaşırsın inşallah
(ölmez sağ kalırsam) tabii ki paylaşacağım forum ahalisi burada olduğu sürece ^^