YGS

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

YGS

Mesaj gönderen kripton » 27 Oca 2012, 23:22

Arkadaşlar ygs sınavına giriş yerleri yaklaşık ne zaman açıklanır acaba :?:

Bir de kılavuzda, sınav günü metal aksesuar olan kıyafetler giyilmemesi konusunda uyarı yapılmış. Mesela ceketimizin, mantomuzun metal düğmesi, fermuarı, çıt çıtı, botun, çizmenin metal aksamı da mı olmayacak ya. Bu konuda bilgisi olan var mı?

Resim

Kullanıcı avatarı
dyg
Doktor

Re: YGS

Mesaj gönderen dyg » 27 Oca 2012, 23:27

Ne zaman açıklanacak ben de bilmiyorum ama o metal aksesuar konusu gerçek mi? :shock: :?
Resim

I Love myself...

“Tek bildiği,
yorgun bedenini ve ruhunu dinlendirmk istediğiydi..
Sadece HUZUR'du istediği,
bir damla dahi olsa kana kana içerdi...
Huzur...Bir damla huzur... ”

Take my darkest fears and play them
Like a lullaby
.

Resim

FenerBahçe

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 27 Oca 2012, 23:39

Kılavuza bir bak istersen yazıyor böyle birşey de benim anlamadığım burada iri kemerler abartılı takılar mı kastediliyor yoksa mecburen giydiğimiz ceket bot vs. nin metal aksamı mı bunu anlamış değilim.
Resim

Kullanıcı avatarı
dyg
Doktor

Mesaj gönderen dyg » 28 Oca 2012, 02:01

kripton yazdı:Kılavuza bir bak istersen yazıyor böyle birşey de benim anlamadığım burada iri kemerler abartılı takılar mı kastediliyor yoksa mecburen giydiğimiz ceket bot vs. nin metal aksamı mı bunu anlamış değilim.
bir yerde okudum şimdi ..
Sınavların yapıldığı binalara girişte adayların ve sınav görevlilerinin üstleri emniyet görevlileri tarafından elle ve
dedektörle aranacak; çanta, saat, cüzdan, cep telefonu, kulaklık,
kablosuz iletişim sağlayan bluetooth vb. cihazlar, her türlü
elektronik/mekanik cihaz, yüzük, kolye, küpe, bilezik, broş vb. takı
ve anahtar, metal para gibi metal içerikli eşyalar ile sınav binasına
kesinlikle girilemeyecek ve hiçbir eşya emanete alınmayacaktır. Bu nedenle yukarıda belirtilen türdeki eşyalarınızı sınava gireceğiniz
binaya getirmeyiniz.

Sınava metal aksesuar içermeyen sade bir kıyafetle geliniz.

Sanırım açıklayıcı oldu kripton :) Allah yardımcımız olsun valla..
Resim

I Love myself...

“Tek bildiği,
yorgun bedenini ve ruhunu dinlendirmk istediğiydi..
Sadece HUZUR'du istediği,
bir damla dahi olsa kana kana içerdi...
Huzur...Bir damla huzur... ”

Take my darkest fears and play them
Like a lullaby
.

Resim

FenerBahçe

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 28 Oca 2012, 12:26

YGS sınav giriş yerleri, Mart ortalarında açıklanır muhtemelen..

Sınav günü öncelikle, cep telefonu kesinlikle götürülmemeli. Cepte bozuk para, parmakta yüzük, kızların burnunda hızma bile olmamalı. Kemerinizde klasik boylarda demir olması sorun olmaz ama bazı kemer demirleri büyük ve gösterişli oluyor, öyle kemerler takmamakta fayda var. Sınava giderken, yanımızda kalem ve silgi bile götüremiyoruz ki, ufalıp kaleme sığan kamera veya bluetoot olması riski nedeniyle içeri kalem bile sokmuyorlar. ÖSYM kendisi veriyor. Cebinizde bozuk para değil, kağıt parayla sınava gidin...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 28 Oca 2012, 18:30

Umarım sorun olmaz ufak tefek şeyler. Çünkü yanımıza otobüs kartı vs.. almak durumundayız. Üstümüzdeki ceketi pardesüyü montu çıkartmasınlar düğmeleri metal diye :roll: Hatta o gün evde yalnız olacaksak anahtar da taşımamız gerekebilir. Of ya bu kopya olayına bu yüzden de sinir oluyom. Hiç kopya ile alakası olmayan bir sürü insan da mağdur oluyor. Neyse umarım hepimiz için güzel bir sınav olur :)
Resim

saddamhuseyin
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen saddamhuseyin » 21 Şub 2012, 03:47

emrahk yazdı:YGS sınav giriş yerleri, Mart ortalarında açıklanır muhtemelen..

Sınav günü öncelikle, cep telefonu kesinlikle götürülmemeli. Cepte bozuk para, parmakta yüzük, kızların burnunda hızma bile olmamalı. Kemerinizde klasik boylarda demir olması sorun olmaz ama bazı kemer demirleri büyük ve gösterişli oluyor, öyle kemerler takmamakta fayda var. Sınava giderken, yanımızda kalem ve silgi bile götüremiyoruz ki, ufalıp kaleme sığan kamera veya bluetoot olması riski nedeniyle içeri kalem bile sokmuyorlar. ÖSYM kendisi veriyor. Cebinizde bozuk para değil, kağıt parayla sınava gidin...
millete boyle ama sonra sifre cikiyor degil mi? kopyanin alasini gucu yeten arkasi saglam olan cekiyor. vatandasada boyle izdirap oluyorlar. :lol:

murattt

Mesaj gönderen murattt » 25 Şub 2012, 05:30

2010 yılında ehliyet sınavına baglı oldugumuz ilde gırmistim ilçemizde yapılmıyordu girişte ceptelefonlari içeri sokmuyor emanet almıyorlardı sınava girebilmek icin ben gibi sınava giren hç tanımadigim birisinin yakınına telefonumu emanet etmiştim. ALLAHTAN iyi insanlarmış başına bisey gelmedi telefonumun

KashmiriaN
Doktor

Mesaj gönderen KashmiriaN » 25 Şub 2012, 15:52

murattt yazdı:2010 yılında ehliyet sınavına baglı oldugumuz ilde gırmistim ilçemizde yapılmıyordu girişte ceptelefonlari içeri sokmuyor emanet almıyorlardı sınava girebilmek icin ben gibi sınava giren hç tanımadigim birisinin yakınına telefonumu emanet etmiştim. ALLAHTAN iyi insanlarmış başına bisey gelmedi telefonumun
Ehliyet sınavında ben bi büfeye bırakmıştım (:

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 25 Şub 2012, 17:04

Arkadaşlar, ÖSYS sınavları (YGS-LYS) ehliyet sınavından çok daha kamuoyunun dikkatini çeken ve Türkiye'de yapılan en önemli merkezi sınavlardır. Ve ÖSYM bu yüzden kopya olmaması için (!) çok önemsiyor güvenlik önlemlerini. (Tabi şifreyle sınav geçenler için hava hoş.) Bu yüzden, sınav yürütme esaslarında yazan tüm kurallara uyup, yanınızda getirmeyin denilen hiçbirşeyi götürmeyin sınav merkezine...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön