Kaç yaşındasın ?
Re: Kaç yaşındasın ?
Tamam hadi bendensiniz
bukadar ısrara dayanamıcam
18 olucam bende çooook yaknda
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
Ceros yazdı:Ayşe qüL yazdı:Yok 1 Mart d.günüm...Ceros yazdı:29 şubat mo d.gününYok artık
![]()
![]()
Ahaha şansa bak 1 gün daha erken doğsaydın 4yılda 1 kutlucaktın d. gününü![]()
D.günü partine benide çağır
![]()
![]()
![]()
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
Ayşe qüL yazdı:
![]()
Olur partiye başta sen herkes davetlidir.....
![]()
Oleeyy
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
2012 itibariyle 24 yaşına giriyorum. Yaşlanıyoruz kısaca... 
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Evet çok yaşlanmışsın senemrahk yazdı:2012 itibariyle 24 yaşına giriyorum. Yaşlanıyoruz kısaca...
oluR hediyesiz gelme aLmam içeRiCeros yazdı:Ayşe qüL yazdı:
![]()
![]()
Oleeyyhediyemide alır gelirim
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
Aaa ayıp ettin hiç sevmem hediyesiz gelenleri zatenAyşe qüL yazdı:oluR hediyesiz gelme aLmam içeRiCeros yazdı:Ayşe qüL yazdı:
![]()
![]()
Oleeyyhediyemide alır gelirim
![]()
![]()
18 Allah izin verirse Temmuz'da 19 (: Yani 1 sene daha gitti ömürden
Ygs başvuru formunu onaylatmak için gittiğim, halkeğitim merkezindeki görevli arkadaşın bilgilerime bakmadan inanmadığı yaşım : 30 
çok genç duruyorsun sanırım (:E-mine yazdı:Ygs başvuru formunu onaylatmak için gittiğim, halkeğitim merkezindeki görevli arkadaşın bilgilerime bakmadan inanmadığı yaşım : 30
Yaşımı göstermediğim söylenir : )
Aslında bu nekadar güzel birşey =) 60 yaşına geliyorsun ve 40 gösteriyorsun meselaE-mine yazdı:Yaşımı göstermediğim söylenir : )
Çok klasık olacak ama
aslında hangi yaşta olduğun, gösterdiğin değil kaç yaşında hissettiğin ve içindeki çocuğun yıllar geçsede büyümemesiyle alakalı 
Kesinlikle katılıyorum sana genç kalabilmenin sırrı o artı kahkaha atmak bunu biryerde duymuştum kahkaha atarken bütün yüz kaslarımız çalışıyormuş ve yaşlanmayı geciktiriyormuş
bol bol kahkaha atın yani kızlarr
- AÇIK ACEMİ
- Doktor