muaf
muaf
merhaba arkadaşlar ben matematikten muaf olacagim belli şunu anlamadim mat 2 muaf oldum diyelim mat 3 mat 4 seçmek zorundamiyim yoksa mat 2 den muaf olmam yeterli mi matematigi seçmemek için
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Korkuyorum,birgün biri çıkıp;Ey insanoğlu diyecek ve kimse üstüne alınmayacak...
Re: muaf
Alanınız var mı
Alansız isen ya da genel kültür ya da sözel bölümdeysen zaten matematik 3-4-5-6-7-8 ortak ders değil. Yani seçmen gerekmez.
Ama matematik 1 ve matematik 2 herkesin ortak dersi. Bunları ya geçmen gerekir ya da her ikisinden de 3 er kez sınava girmekle muaf olursun.

Ama matematik 1 ve matematik 2 herkesin ortak dersi. Bunları ya geçmen gerekir ya da her ikisinden de 3 er kez sınava girmekle muaf olursun.

alan yok yaziyor mat 2 den 2 defa kaldim önümüzdeki sinavdada kalirsam muaf oluyorum yani seçmeme gerek kalmayacak öyle mi
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi.Öleceğini bildiği halde yaşadiğini unutmuştu...
lilas yazdı:alan yok yaziyor mat 2 den 2 defa kaldim önümüzdeki sinavdada kalirsam muaf oluyorum yani seçmeme gerek kalmayacak öyle mi
Evet muaf olucaksın ve matematik çıkmıcak bir daha karşına.
Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..