Muaf Dersler

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
travego_1991
Acemi

Muaf Dersler

Mesaj gönderen travego_1991 » 12 Şub 2012, 21:12

Arkadaşlar merhaba siteye yeni üye oldum anladığım kadarıyla güzel bilgi alışverişinde bulunuluyor.
Ben yaklaşık 3,5 senedir aol okuyorum. Kredi bilgilerime baktığımda aşşağıdaki tablo ile karşılaşıyorum buraya kadar herşey normal ama normal de ortak derslerden muaf olmak için 3 kez girilmesi lazım bildiğim kadarıyla fakat ben 2 kez girdiğim halde bazı derslerden muaf oldum bunun sebebini açıklayacak birileri var mı aramızda ?

NET OLARAK ANLAŞILMAK İSTERİM HER ZAMAN RESİM YÜKLEDİM ALTTAN BAKABİLİRSİNİZ.

Resim

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Re: Muaf Dersler

Mesaj gönderen kripton » 12 Şub 2012, 21:41

Eğer siz örgün eğitimden ayrılıp açık liseye yazıldıysanız orada coğrafya ve fizik dersinden bir kez sınava girdiyseniz bu da sayılıyor. Açık liseye geçince de 2 kez kalmışsanız toplamda 3 eder.
Resim

Kullanıcı avatarı
travego_1991
Acemi

Mesaj gönderen travego_1991 » 12 Şub 2012, 22:39

kripton yazdı:Eğer siz örgün eğitimden ayrılıp açık liseye yazıldıysanız orada coğrafya ve fizik dersinden bir kez sınava girdiyseniz bu da sayılıyor. Açık liseye geçince de 2 kez kalmışsanız toplamda 3 eder.
Örgün eğitim de toplam 1 sene okudum zaten toplam dönemim 10 aol'de okuduğum dönem 8.

Fakat enteresan olan ben örgün eğitim de Coğrafya'dan başarılı olmuştum zaten Fizik dersinden başarılı olamamıştım eğer öyleyse fizik dersinden muaf olmam doğru bir sonuç ama aynı şeyi coğrafya için söyleyemiyorum.

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 13 Şub 2012, 13:35

Hım o zaman coğrafyanın kredisini size vermiş olmaları lazımdı ve başarılı dersler kısmında olmalıydı. Belki bir yanlışlık vardır. Bunu yetkili kişileri arayarak öğrenebilirsiniz. Belki de benim bilmediğim, gözden kaçırdığım bir durum vardır. Daha bilgili olan arkadaşlar cevaplarlar belki bu sorunuzu.
Resim

Kullanıcı avatarı
travego_1991
Acemi

Mesaj gönderen travego_1991 » 13 Şub 2012, 18:49

Açık öğretim destek hattını aradım durumu anlattım sistemden baktılar tasdikname notlarım yanlış hesaplanmış ilgili konu için dilekçe yazmam gerekiyormuş uğraşılır gibi gözükmüyo en iyisi hiç kurcalamamak. :D

Kullanıcı avatarı
Ceros
Doçent

Mesaj gönderen Ceros » 13 Şub 2012, 19:59

Bu tarz hatalar hep oluyor. Boşu boşuna 2sefer girmiş oldun o sınava. Bir eksisi artısı yok ama sadece zaman kaybı.

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön