ingilizce 6 dan sınava girecekler

Her Konuda Tartışabilirsiniz
byMRZ
Uzman Doktor

Re: ingilizce 6 dan sınava girecekler

Mesaj gönderen byMRZ » 24 Oca 2012, 01:47

KAFAYA TAKMAMAK ELDE DEGILKI ARKADASLAR YASIMIZ 17 18 DEGILKI HER DONEM BIZIM ALEYHIMIZE ISLIYO 2 DONEM INGILIZCE7DE CIKACAK MECBUR IKISINIDE VERMEK ZORUNDAYIZ COOK CALISMAMIZ LAZIM COK.

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 24 Oca 2012, 02:26

Liselerde Alan kaldırılıp haftalık ders programlarının değiştirilmesi bizim 3. Dönemimizdi biz Açık Lisede ilk alansız öğrenciler olduğumuz için mağdur olduk, örgün eğitimde herşey normal devam ederken biz o zaman ders bile seçemedik. İleride ingilizce konusunda da muhakkak Açık Lise öğrencileri için basit, anlaşılabilecek tarzda ders notları hazırlıyacaklardır; biz ise kendi çabalarımız, fazladan emek ve gayretimizle çalışıcaz başka yolu yok. :(

Dikkat ederseniz henüz bizim mezuniyet şartlarımız bile belli değil :!: Mezuniyet şartlarının açıklandığı bölümde “Alansız okuyan öğrenciler henüz mezuniyet aşamasına gelmemiştir” deniliyor bu da ne demekse :?: her an her şey olabilir yani :lol: elimizden geldiği kadar derslere asılıp daha fazla kredi toplamaya çalışmalıyız ileride bir sürpriz bile olabilir bizim için :roll:

Kullanıcı avatarı
E-mine
Doktor

Mesaj gönderen E-mine » 24 Oca 2012, 03:35

Kardelen aman Allah korusun bir süprizini daha kaldıramayacağım Aöl nin :mrgreen:

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 24 Oca 2012, 11:51

E-mine yazdı:Kripton inan geçmiş sınav soruları bu dönemdeki gibi olsaydı hepimiz o kitaba çalışırdık, fazla anlamasakta boş bırakılan yerlere hangi kelimenin geleceğini tahmin edebilirdik kitaptaki kelimelere aşinalığımızdan..Ben ingilizce derslerini abimle çalıştım hep, ingilizcesi çok iyidir ve 80 den düşük not almadım bu zamana kadar..Yine birlikte çalışacaktık fakat geçmiş sınav sorularının bu kitabı içermediğini gördük ve 5. dönemin tüm ünitelerini tekrar gözden geçirip, o döneme ait kelimeleri ezberledim..Geçmiş sınav sorularıyla yanıltmasalardı biz 6. kitaba ağırlık verirdik :? çok üzgünüm :( dünyanın sonu değil tabi ama işte elimde değil :(
evet emine bizim yanılgımız bu oldu. Benim de notlarım aşağı değildi. 80-90 aldım geçmiş sınavlarda. En son ingilizce-5 den 55 aldım da çok düşük bir not oldu benim için. Şu an 45 e muhtacım yaa :( Benim de korkum hep bu oldu. YAni eğer geçmiş sorulara benzemezse yandık diye ve başımıza da geldi maalesef.

kardelen aslında hemen hazırlasalar bu ingilizce kitapları da bizde mağdur olmasak :)

escapes, protesto edip boş bırakalım da yansın bizim ygs demi :lol: bu kadar da cesur olmamak lazım :lol:
Resim

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 24 Oca 2012, 14:57

E-mine yazdı:Kardelen aman Allah korusun bir süprizini daha kaldıramayacağım Aöl nin :mrgreen:
Ben bu yapboz tahtasına dönmüş sistemden umudumu kestim arkadaşlar. :cry: Tek düşündüğüm her girdiğim sınavdan en yüksek notu alıp diploma notumun yüksek gelmesini sağlamak, sırf bu düşünceyle bu sene YGS'ye kayıt yaptırmadım bir yılımı feda ettim; sonuçta ygs'ye bir daha bir daha girebilirim ama lise diploma notumu yükseltmek istiyorum tekrar lise sınavına gireyim deme hakkımız yok :wink:

Kullanıcı avatarı
E-mine
Doktor

Mesaj gönderen E-mine » 24 Oca 2012, 22:54

kardelen198 yazdı:
E-mine yazdı:Kardelen aman Allah korusun bir süprizini daha kaldıramayacağım Aöl nin :mrgreen:
Ben bu yapboz tahtasına dönmüş sistemden umudumu kestim arkadaşlar. :cry: Tek düşündüğüm her girdiğim sınavdan en yüksek notu alıp diploma notumun yüksek gelmesini sağlamak, sırf bu düşünceyle bu sene YGS'ye kayıt yaptırmadım bir yılımı feda ettim; sonuçta ygs'ye bir daha bir daha girebilirim ama lise diploma notumu yükseltmek istiyorum tekrar lise sınavına gireyim deme hakkımız yok :wink:
En mantıklısı bu ama yaş 30 olunca 1 yıl bile kaybetmek istemiyor insan..Ben 3 yıl ortaokulu dışardan verdikten sonra 1 yıla düşürdüler..2,5 yılda Lise, birde 1 yıl beklemek istemiyorum :( Bende her dersten yüksek not almak için çabalıyorum, bunun için kimya ve fizik dersinden muaf olmaya çalışıyorum düşük notla geçmektense..Hem derslerden yüksek not almayı hedefleyip hemde ygs ye hazırlanmak çok zor oluyor ama ne yapalım katlanacağız :) İnşallah hepimiz başarılı olacağız..

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 24 Oca 2012, 23:18

E-mine yazdı:
kardelen198 yazdı:
En mantıklısı bu ama yaş 30 olunca 1 yıl bile kaybetmek istemiyor insan..Ben 3 yıl ortaokulu dışardan verdikten sonra 1 yıla düşürdüler..2,5 yılda Lise, birde 1 yıl beklemek istemiyorum :( Bende her dersten yüksek not almak için çabalıyorum, bunun için kimya ve fizik dersinden muaf olmaya çalışıyorum düşük notla geçmektense..Hem derslerden yüksek not almayı hedefleyip hemde ygs ye hazırlanmak çok zor oluyor ama ne yapalım katlanacağız :) İnşallah hepimiz başarılı olacağız..
Aynen canım aynen ben de 30 yaşındayım , ortaokulu ben de 2,5 yılda dışardan bitirdim 2,5 yılda liseden mezun olucam inş.:D aynı zamanda başlamışız bu maratona ortak yönümüz çokmuş seninle allah emeklerimizin karsılığını verir inşallah. Haftasonu sınavında bir teyzeyle karşılaştım sınava girmiş 60 yaşındaydı ve çok şevkliydi çocuk gelişimine gidiyomuş yüzyüze eğitime çok takdir ettim onu bana da şevk verdi hiç de geç kalmış sayılmayız herkes kaç yaşında neler yapıyor en iyisini en yükseğini hedefliyorum, çatıya çıkmak için yıldızlara merdiven dayamak gerekirmiş...

Kullanıcı avatarı
E-mine
Doktor

Mesaj gönderen E-mine » 26 Oca 2012, 22:22

İnşallah canım, aynı yaşta açıköğretim okuyan bir arkadaşla karşılaşmak çok mutlu etti beni..
O teyzemin ellerinden öpseydin :) azimli insanları gördüğümde gurur duyuyorum.
Burada gecen ygs sınavında başarılı olup tercihlerini yapan arkadaşların başarısıda beni çok gururlandırmıştı.
Seninde başarılarını takip etmek isterim.Hangi bölümü istiyorsun ?

Bugun soru ve cevap kitapçığını indirdim, hatırladığım kadarı ile İngilizceden 8 doğrum var :( Diğer derslerim ise
Tc İnkilap Tarihi1 80
işletme2 90
seçmeli edebiyat 95
türkedabıyatı 100
coğrafya 90
Dil Anlatım 100
seçmeli Dil Anlatım 85
felsefe 95
Din Kültürü 80
Fizik 2 ve Kimya 2 den ise düşük not almamak için muaf olmak istediğimden çalışmadım.. 5 doğrum var bu derslerde de..
Birde seçmeli ingilizce var 4 kredili of of büyük ihtimal ondanda kaldım 20 kredi yapabildim :(

Sizlerin notlar ve krediler nasıl arkadaşlar ?

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 27 Oca 2012, 01:52

E-mine yazdı:İnşallah canım, aynı yaşta açıköğretim okuyan bir arkadaşla karşılaşmak çok mutlu etti beni..
O teyzemin ellerinden öpseydin :) azimli insanları gördüğümde gurur duyuyorum.
Burada gecen ygs sınavında başarılı olup tercihlerini yapan arkadaşların başarısıda beni çok gururlandırmıştı.
Seninde başarılarını takip etmek isterim.Hangi bölümü istiyorsun ?

Bugun soru ve cevap kitapçığını indirdim, hatırladığım kadarı ile İngilizceden 8 doğrum var :( Diğer derslerim ise
Tc İnkilap Tarihi1 80
işletme2 90
seçmeli edebiyat 95
türkedabıyatı 100
coğrafya 90
Dil Anlatım 100
seçmeli Dil Anlatım 85
felsefe 95
Din Kültürü 80
Fizik 2 ve Kimya 2 den ise düşük not almamak için muaf olmak istediğimden çalışmadım.. 5 doğrum var bu derslerde de..
Birde seçmeli ingilizce var 4 kredili of of büyük ihtimal ondanda kaldım 20 kredi yapabildim :(

Sizlerin notlar ve krediler nasıl arkadaşlar ?
Hem de ne azim üniversite sınavına hazırlanıyormuş bravo gerçekten...

Benim de notlar üç aşağı beş yukarı aynı, ben Okul Öncesi Öğretmenliği isterdim ama artık çocuk gelişimi mezunlarını yerleştiriyorlarmış, hepimiz için hayırlısı bakalım...

Kullanıcı avatarı
E-mine
Doktor

Mesaj gönderen E-mine » 31 Oca 2012, 22:38

İnşallah severek okuyacağımız bir bölüm kazanırız, hepimiz için hayırlısı olsun..

saddamhuseyin
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen saddamhuseyin » 14 Şub 2012, 18:36

hayirlisi olsun

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 16 Şub 2012, 04:18

Merhaba arkadaşlar, İngilizce-6'dan umutlu olan kimse yok mu? 7-8 ne yapıcaz bizde mi birşeyler yapmayı düşünsek acaba, kitaplarımızda hiç türkçe anlatım yok, kitapları hazırlamaya başlasalar bize yetişmez bu konuda bizde mi birşeyler yapsak diyorum, hani ısrarlı bir şekilde kitapları anlamakta zorlandığımızı bildirsek, siz ne dersiniz :?: Hiç değilse farkındalık yaratmış olmaz mıyız :?: Kolay sorular hazırlasalar bu da bir şey sonuçta. :roll:

Kullanıcı avatarı
kardelen198
Uzman Doktor

Mesaj gönderen kardelen198 » 16 Şub 2012, 20:24

Dün akşam aloegitime İngilizce 6,7,8 kitaplarında hiç türkçe anlatım olmadığını bize içinde türkçe anlatımı olan başka bir ders kitabı verilemez mi diye mail gönderdim yanıt olarak "meb bilgi edinme sistemine başvurmamı bu konunun orda değerledirileceğini" içeren bir yanıt aldım, orayada aynı içeriği ilettim sanırım meb’in cevaplandırması 20 gün sürüyomuş. :oops: Ne yapalım çıkmadık candan ümit kesilmezmiş :mrgreen: :roll:

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 17 Şub 2012, 03:41

Uf uf bilmem ki ne yapsak. Ben baştan sona inek gibi çalışmayı düşünüyorum kitapları. Yoksa ygs tehlikeye girecek. Öyle ek sınav stresine felan gelmeyi de hiç istemiyom. Ayrıca 8 dönemde bitirmek gibi de bir hedefim var.
Resim

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön