Arkadaşlar yardım edebilirmisiniz..

Her Konuda Tartışabilirsiniz
dj_durgun

Arkadaşlar yardım edebilirmisiniz..

Mesaj gönderen dj_durgun » 30 Ağu 2008, 17:48

Herkeze selamlar

Arkadaşlar kardeşler aranıza yeni katıldım mümkünse bi kaç sorum olucak cevaplanırsa çok sevinirim..

Ben açık liseye daha önceden 27 yaşımda birisinin yardımıyla girmiştim bu konularda hiç bilgim yok şimdi ben internetten derslerimi seçicem ama yanlış yapmak istemiyorum. Sorularım şunlar..

1.Zorunlu dersler diye bi yer var ben buradaki derslerin hepsinimi seçmem gerekiyor yoksa kafama göremi seçicem örnek 5 veya x bi sayı mesala.. çünkü zorunlu derslerde istemedim dersler var onları çıkartmak istiyorum..

2.ortak derslerden veya seçmeli derslerden kaçar tane seçilmesi gerekiyor..

Not: işallah zorunlu derslerin hepsini seçmek zorunda kalmam örnek matematik mesala hiç sevmediğim bir ders başarılı olmam % 20 :D:D sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim iyi sohbetler..

dj_durgun

Re: Arkadaşlar yardım edebilirmisiniz..

Mesaj gönderen dj_durgun » 30 Ağu 2008, 17:53

Bu arada..

Genel kültür okumaktayım. sadece liseyi birtirmek istiyorum memuriyetlik için kpss olayından dolayı..

elektronikci06
Çırak

Mesaj gönderen elektronikci06 » 30 Ağu 2008, 21:02

arkadaşım benim sana tavsiyem ilk önce ortak dersleri seç.ortak dersler zorunlu üç kez girceksin başarısız olursan muaf oluyorsun ve bunların kredisinide seçmelilerden tamamlıyorsun.eğer planlı çalışırsan ortak derslere liseyi zamanında bitirirsin yoksa sene kaybın olabilir.
Mesleki Açık Öğretim Lisesi/Elektronik Bölümü Öğrencisi

"Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil" - Fuzuli...

elektronikci06
Çırak

Mesaj gönderen elektronikci06 » 30 Ağu 2008, 21:04

dj_durgun yazdı:Bu arada..

Genel kültür okumaktayım. sadece liseyi birtirmek istiyorum memuriyetlik için kpss olayından dolayı..
:lol: dostum lise matematik bilginin çok iyi olması lazım kpssyi kazanmak için matematik bilmeden kpssyi kazanmak neredeyse imkansız.

dj_durgun

Mesaj gönderen dj_durgun » 31 Ağu 2008, 01:09

Yardımlarınız için tşk edrm..

dj_durgun

Mesaj gönderen dj_durgun » 31 Ağu 2008, 01:12

elektronikci06 yazdı:
dj_durgun yazdı:Bu arada..

:lol: dostum lise matematik bilginin çok iyi olması lazım kpssyi kazanmak için matematik bilmeden kpssyi kazanmak neredeyse imkansız.
: :lol: :lol: Kurtuluş yok yani bu matemaikten off yaw bu kadar sıkıcı bir ders yok yahu :lol: :lol:

Ömrümü yedi bu ders ömrümü kızlar da yedi bu derste yedi kafayı tırlatcam her yerde karşımda bu ders çalışıcaz yapcak birşey yok :(

elektronikci06
Çırak

Mesaj gönderen elektronikci06 » 31 Ağu 2008, 01:16

bence yaparsın dostum ben inanıyorum sana :D

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön