Mayıs döneminde de, ocak döneminde sorumlu olduğumuz kitaptan mı sorumlu oluruz yoksa kitabı değiştirirler mi ki

Yani içinde türkçe kelime olan yeni kitaplar hazırlamış olma ihtimalleri var mı biz ing. 6-7-8 mağdurları için

Kardelen rica etsem adresi yazar mısın ( e-mail mi attın. Bir link verirsen ) ben de atayım bi mesajkardelen198 yazdı:Ben yazdım Meb'e bize Türkçe anlatımlı kitaplar verilemez mi diye, taa 8 Mart'ta cevaplandıracaklarmışHiç umudum da yok doğrusu...
Tamam kardeş konular aynı olsun ona bi itirazımız yok zaten de. Örgündekilere öğretmen anlatıyor. Bizi de türkçe cümleler ile yönlendirsin. Şuraları doldurun şöyle yapın vs.. diye. Ve en önemlisi de cevapları kitabın arkasına yazsın önceki kitaplarda olduğu gibi. Afedersiniz de kitaba trene bakan mahluklar gibi bakıyoruz böyle olunca. Sonuçta bizim neredeyse tüm kitaplarımız açık öğretime özel basılıyor.KashmiriaN yazdı:Sonuçta örgün eğitimle aynı düzeyde sayıldığı için kitap değiştireceklerini sanmam
Sorun da buydu zaten bu sınavda geçmiş sınav sorularından soru çıkmamıştı, geçmiş sınav sorularına çalışınca yanıldı insanlar...saddamhuseyin yazdı:bence bu is calismayla olmaz. hafiften gramer yapisi bilmek gerekiyo. sorular cok zor degil ama bu konuda 0 olan biri icin cok zor gelmesi dogal. onceki sorulardan kavramaya calissan mesela?bosluklari onceki sinav sorularinda nasil doldurmuslar? nereye are nereye will nereye should nereye just nereye ne gelmesi gerekiyo bi bakip anlamaya calissan.
saddamhuseyin yazdı:kitabi ingilizce yapmalarinin nedeni vardir mutlaka. belki ingilizce anlatimli egitim modeli tercih etmislerdirdegistireceklerini hic sanmiyorum
o zaman yapacak bisey kalmiyo.kardelen198 yazdı:Sorun da buydu zaten bu sınavda geçmiş sınav sorularından soru çıkmamıştı, geçmiş sınav sorularına çalışınca yanıldı insanlar...saddamhuseyin yazdı:bence bu is calismayla olmaz. hafiften gramer yapisi bilmek gerekiyo. sorular cok zor degil ama bu konuda 0 olan biri icin cok zor gelmesi dogal. onceki sorulardan kavramaya calissan mesela?bosluklari onceki sinav sorularinda nasil doldurmuslar? nereye are nereye will nereye should nereye just nereye ne gelmesi gerekiyo bi bakip anlamaya calissan.
zaten türkçe anlatımlı sen heralde örgün eğitim ingilizce kitabını görmemişsin 1 tane bile türkçe kelime yokkardelen198 yazdı:Ben yazdım Meb'e bize Türkçe anlatımlı kitaplar verilemez mi diye, taa 8 Mart'ta cevaplandıracaklarmışHiç umudum da yok doğrusu...
alpkurt1650 yazdı:zaten türkçe anlatımlı sen heralde örgün eğitim ingilizce kitabını görmemişsin 1 tane bile türkçe kelime yokkardelen198 yazdı:Ben yazdım Meb'e bize Türkçe anlatımlı kitaplar verilemez mi diye, taa 8 Mart'ta cevaplandıracaklarmışHiç umudum da yok doğrusu...