veeeeee mezunnnn
-
- Uzman
veeeeee mezunnnn
çok şükürki mezun oldum diploma nisanda gelicekmiş ilgili koordinatör merkezine elden almadan istemek nasıl oluyor deyiverin bi duramıyorum yerimde yaaaa notum da fena değilll ohh be kurtuldummmm atlayasım var camdan aşağııııııı dağın başına gidippp çığırıveresimm var türkçedeki adı neyse çemkiresim var
Re: veeeeee mezunnnn
sevındım senın adına darısı basımıza 

-
- Yardımcı Uzman
masadan kalkip gobek attin dimiçok şükürki mezun oldum diploma nisanda gelicekmiş ilgili koordinatör merkezine elden almadan istemek nasıl oluyor deyiverin bi duramıyorum yerimde yaaaa notum da fena değilll ohh be kurtuldummmm atlayasım var camdan aşağııııııı dağın başına gidippp çığırıveresimm var türkçedeki adı neyse çemkiresim var

-
- Uzman
ya zil takıp oyna derleryaa öyle oldumm ben ilçede oturuyorum merkeze gitmek zorunda kalıyodum sınavlara lise iki kredisi dolana kadar sonra bulunduğum yerde girmeyey başladım burnumdan gelmişti adeta okumak ama şimdi nasıl bi hafifleme oldu at deseler atılıcak o göbek atma dedikleri bi elhamdülillah allahım şükürler olsun dedimm kendime yemek ısmarlayasım varrrr
Tebriklerrr hayırlı olsun darısı basımıza

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
Tebrik ederimm inşallah ben de mayıstaki sınavda mezun oluyorum darısı tüm mezun olmayı bekleyenlere.. =)
Onunla gülmek dünyanın en güzel şeyidir, siz bilmezsiniz. (:
Aöl MEZUN!
Aöf - Kamu Yönetimi
-
- Uzman
diplama notun kaç bence mezun olduğuna deil de yüksekse eğer diplama notuna sevinmelisin
ferda ne güzel ya hayırlı olsun. Ama kendini camdan atma sakın. Yoksa o diploma boşa gider ha 

-
- Uzman
dedimya demin sevindim ama önceden beni ikaz eden olsaydıı yüksek notlarla geçerdim ki diplomam yüksek olsun düşük geldi71,09
oy oy oy tebrik ederimmm 

- kardelen198
- Uzman Doktor
Tebrik ediyorum hayırlı olsun ve darısı başımıza inşallah... 

Tebrikler.
Benimde 203 krediyle bitti sonunda.
Diplomayı da çok geç gönderiyorlar yahu...
Benimde 203 krediyle bitti sonunda.
Diplomayı da çok geç gönderiyorlar yahu...

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...
- AÇIK ACEMİ
- Doktor
-
- Uzman
yunus ben giden arkadaşlardan birine ulaşıcam vekaletimi vercem zamanım yok gitmeye paradan diğilde ankaraya gidemiycem gidicek arkadaşlar varsa aslında burdan buluşsak ve koordine olsak bi kişi gitse bizimkileride alsa benim staja başlamam gerek sigortacıda en az lise istiyolar diplomama bi an önce gelse iyi olcak biz arkadaşın yol masrafını veririz tek gidiş olur 5 diploma alır gelir