Bir de kılavuzda, sınav günü metal aksesuar olan kıyafetler giyilmemesi konusunda uyarı yapılmış. Mesela ceketimizin, mantomuzun metal düğmesi, fermuarı, çıt çıtı, botun, çizmenin metal aksamı da mı olmayacak ya. Bu konuda bilgisi olan var mı?
bir yerde okudum şimdi ..kripton yazdı:Kılavuza bir bak istersen yazıyor böyle birşey de benim anlamadığım burada iri kemerler abartılı takılar mı kastediliyor yoksa mecburen giydiğimiz ceket bot vs. nin metal aksamı mı bunu anlamış değilim.
millete boyle ama sonra sifre cikiyor degil mi? kopyanin alasini gucu yeten arkasi saglam olan cekiyor. vatandasada boyle izdirap oluyorlar.emrahk yazdı:YGS sınav giriş yerleri, Mart ortalarında açıklanır muhtemelen..
Sınav günü öncelikle, cep telefonu kesinlikle götürülmemeli. Cepte bozuk para, parmakta yüzük, kızların burnunda hızma bile olmamalı. Kemerinizde klasik boylarda demir olması sorun olmaz ama bazı kemer demirleri büyük ve gösterişli oluyor, öyle kemerler takmamakta fayda var. Sınava giderken, yanımızda kalem ve silgi bile götüremiyoruz ki, ufalıp kaleme sığan kamera veya bluetoot olması riski nedeniyle içeri kalem bile sokmuyorlar. ÖSYM kendisi veriyor. Cebinizde bozuk para değil, kağıt parayla sınava gidin...
Ehliyet sınavında ben bi büfeye bırakmıştım (:murattt yazdı:2010 yılında ehliyet sınavına baglı oldugumuz ilde gırmistim ilçemizde yapılmıyordu girişte ceptelefonlari içeri sokmuyor emanet almıyorlardı sınava girebilmek icin ben gibi sınava giren hç tanımadigim birisinin yakınına telefonumu emanet etmiştim. ALLAHTAN iyi insanlarmış başına bisey gelmedi telefonumun