Arkadaşlar, AOL sitesinde diploma harcı belirtilmiş ancak ödemenin ne zaman yapılması gerektiği yazılmamış.
Sadece ödemesi yapılan diplomalar mı basılmaya başlanıyor yoksa hepsi birden mi?
Yani diploma harcını şuanda yatırabilir miyiz? Yoksa 2 ay sonra diplomanız basıldı HEM'den alabilirsiniz dediklerinde ücreti yatırıp dekontunu mu götüreceğiz?
Mezun olan arkadaşlar bu konu ile ilgili bilgi verirse çok memnun olacağım...
Diploma Harcını Ne Zaman Yatıracağız?
Diploma Harcını Ne Zaman Yatıracağız?

Kanadının altına sığınacak bir kuş arayan eskimiş saçak gibiyim sensiz,
Ya da bütün balinaların kıyıya vurup intihar ettiği bir deniz...
Re: Diploma Harcını Ne Zaman Yatıracağız?
Diploma harcınızı diplomanız basılıp Halk Eğitim'e geldiğinde, almaya gitmeden bankaya yatıracak, sonra dekontla ve öğrenci kimliğinizle Halk Eğitim'e gidip diplomanızı teslim alacaksınız. Öğrenci kimliği de bu arada Halk Eğitim'e iade ediliyor.
Bu arada, çıkma belgesi alacak arkadaşlar da, eğer Ankara'ya "çıkma belgesi istek dilekçesi" yollayacaklarsa, dilekçeyi, nüfus cüzdanı fotokopisini ve Ziraat Bankası'na yatırılacak "AÖL diploma harcı" ücretinin yatırıp, dekontunu bir zarfa koyup, Ankara'ya postalaması gerekiyor. Yani çıkma belgesi almak için de, diploma harcı yatırılması gerekiyor...
Bu arada, çıkma belgesi alacak arkadaşlar da, eğer Ankara'ya "çıkma belgesi istek dilekçesi" yollayacaklarsa, dilekçeyi, nüfus cüzdanı fotokopisini ve Ziraat Bankası'na yatırılacak "AÖL diploma harcı" ücretinin yatırıp, dekontunu bir zarfa koyup, Ankara'ya postalaması gerekiyor. Yani çıkma belgesi almak için de, diploma harcı yatırılması gerekiyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."
Mustafa Kemal Atatürk
-
- Doktor
Re: Diploma Harcını Ne Zaman Yatıracağız?
Ayrıca cıkma belgesi alan bir öğrenci diploması basıldıgında tekrar diploma harcı yatırmasına gerek yoktur (: