Geometri 2 - yabancı dil 2 ve 3 dışında ortak dersim kalmadı. Sözel olan bütün ortak derslerin kredisini aldım.Ceros yazdı:İşletme - hukuk -sanat tarihi - sosyoloji -psikoloji kolay bana göre. Ama cogu seçmeli ortak fazla dersin yokmu. Biliyorsun mezun olmak için ortak dersleride vermek zorundasın.
Hiç çalışmadan girsem bu dersleri geçebilirmiyim acaba ( geometri - ve ingilizce hariç ) artık sınava 1 ay kala geçmiş sınav sorularını çözmekten sıkıldım gerçekten belirli bir zaman sonra boşvermeye başlıyor insan.Ceros yazdı:Ohh cok iyi ozaman.ekonomide kolay bu arada.
![]()
azrasu yazdı:psikolojı çok ii ben sadece seçmeli olark onlardan girdim
hatta psiklojı 1 den 75 2 den de 85 aldım
hep çıakn sorulardan sormuştu
gerçi kitaba çalışmamıştım çouğunluk mantığımla çözmüştüm
Mezun olmama 29 kredi kaldı onu da bu mayıs sınavında eksiksiz olarak alırsam mezunlar kervanına katılmış olacağımmurattt yazdı:nekadar kaldıki?
Çook kritik bir rakamtravego_1991 yazdı:Mezun olmama 29 kredi kaldı onu da bu mayıs sınavında eksiksiz olarak alırsam mezunlar kervanına katılmış olacağımmurattt yazdı:nekadar kaldıki?
Aynen dediğin gibi resmen ip üzerinde yürüyorum zaten geometri ve ingilizceleri geçemezsem temmuz'da kesin mezunum ki geçiceğimi de zannetmiyorumCeros yazdı:Çook kritik bir rakamtravego_1991 yazdı:Mezun olmama 29 kredi kaldı onu da bu mayıs sınavında eksiksiz olarak alırsam mezunlar kervanına katılmış olacağımmurattt yazdı:nekadar kaldıki?Umarım başarırsın..=))