Kayıt yenileme ücreti hakkında
- travego_1991
- Acemi
Re: Kayıt yenileme ücreti hakkında
Ben bugün gidip kayıt yeniledim değişen herhangi bir uygulama yok 23 tl isteyemez banka sizden 20 tl bankaya 5 tl kayıt yapılan kuruma veriliyor.
En son travego_1991 tarafından 29 Şub 2012, 21:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
bende kayıt yeniledim banka 20 tl istedi...okulada 5 tl verdim
bi sorun çıkmadı kitaplarımıda aldım ve derslerimi seçtim şu an 

Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.
- kardelen198
- Uzman Doktor
Hemen şimdi gidip geri istiyorum 3 liramı...pskolog yazdı:bende kayıt yeniledim banka 20 tl istedi...okulada 5 tl verdimbi sorun çıkmadı kitaplarımıda aldım ve derslerimi seçtim şu an

- travego_1991
- Acemi
kardelen198 yazdı:Hemen şimdi gidip geri istiyorum 3 liramı...pskolog yazdı:bende kayıt yeniledim banka 20 tl istedi...okulada 5 tl verdimbi sorun çıkmadı kitaplarımıda aldım ve derslerimi seçtim şu an
Git iste o 3 lirayı 3 lira 3 liradır sonuçta eve gelirkende bakkaldan bi çokomel al boş dönmezsin hiç değilse

YA BURDA YARINDA OKULLARTATIL YAPTIRAMADIM KAYDIMI 

şimdi tvde gördüm ankarada falan 2 gün okullar tatil olmuşbyMRZ yazdı:YA BURDA YARINDA OKULLARTATIL YAPTIRAMADIM KAYDIMI
Ya bir türlü kaydımı yeniliyemedim hep sorun çıktı karşıma dün öğleden sonra bankaya gittim açıkliseler için ne kadar para yatırılıyordur dedim 20 TL dedi...Parayı yatırdım dekontdumu aldım okula gittim. okulda burda sadece açıkilkokulları kayıt yaptırtırıyoruz dediler herhangi bir liseye git bütün liselerde kayıt yenileme yapılıyor kardeşimin okuduğu liseye gittim. bütün liselerde yapılıyor bir bizim lisede yapılmıyor dediler....Sonra kuzenimin okuduğu liseye gittim bizim lisede maoliselileri sadece kayıt yapabiliyoruz dediler ve iki tane lisenin ismini verdiler bu iksinden bitanesinde kayıt yaptırabilirsin dediler ve şanşıma dün baya geç oldu gidemedim bu gün öğleden sonra gideceğim artık inşallah bu sefer rast gider işim sağsalim kaydımı yaptırabiliyimmm....
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
Ben de dün yaptırdım kaydımı. Halkeğitimde yaptırdım. Banka da da sıra yoktu. Çok rahat oldu benim için. Bu dönem sınavımda( ocak ) kar yağışı altında olmuştu, kayıt yenilemede öyle oldu
yeni yağan karlarda yürüdüm, bol resim çektim yollarda, biraz otobüs beklerken üşüdüm ama.

Ohh bende yaptırdım liseden kaydımı 25TL ödedim ne bandrol ne baska hiçbirşey istenmedi benden..Üzerimden büyük bir yük kalktı valla
Sınav giriş yerimide değiştirdim hiç problem cıkmadan mazarette göstermedim. Öncekinde gıcık birine denk gelmiş sanırım arkadasım
değiştirememişti. Şimdiki adamla kibarca hallettik 2dkda =))) Kitapları kaydını yaptırdıgımız lisedenmi alıcaz arkadaslar ?

Kadınlar hiç de karmaşık değil, sadece aşk istiyorlar, bir de ilgi, bir de şefkat, bir de çiçek, bir de anlayamadığınız bir kaç şey daha..
- kardelen198
- Uzman Doktor
Gözünüz aydın, hadi bakalım şimdiden kolay gelsin diyeyim. Kitapları bizim burada ki ilçede tek bir lise veriyor seni yönlendirmiş olmaları lazım canım
Bende kaydımı yeniledim sağsalim fotoğrafımı çektiler bandrolu sordum sınava yakın bir tarihte gel dediler kitaplarımıda seçtim yarın artık kitapları almaya gideceğim allahın izniyle tam 17 ders seçtim 30 krediyi tamamlayana kadar ...
Ve AŞK insanın alnına
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
dokundu
Sübhanel Rabbiyel Ala
- travego_1991
- Acemi
Benim bildiğim ikametgah ettiğiniz yerdeki liseden alabiliyorsunuz kitapları bazı yerlerde ise tek bir yerden dağıtım yapılıyor yani bulunduğunuz yere göre değişiyor. Ayrıca bandrol almak zorunlu değil zaten dayatma yapılamaz ama öğrenci kimlik kartının 2012 yılında da geçerliliğini gösterdiği için değişiliyor.Ceros yazdı:Ohh bende yaptırdım liseden kaydımı 25TL ödedim ne bandrol ne baska hiçbirşey istenmedi benden..Üzerimden büyük bir yük kalktı vallaSınav giriş yerimide değiştirdim hiç problem cıkmadan mazarette göstermedim. Öncekinde gıcık birine denk gelmiş sanırım arkadasım
değiştirememişti. Şimdiki adamla kibarca hallettik 2dkda =))) Kitapları kaydını yaptırdıgımız lisedenmi alıcaz arkadaslar ?