BöyLe birsey varsa sanirim 18 yas ustu icindir daha kisa zamanda bitirebiLmeLeri icin ..3 doneme cikariLdi bu yuzden -- HesapLama yapinca zaten 2.5 yiLda bitiyor .. Her sene kredilerinin hepsini aLdiqimizi varsayarsak iki senede 90+90=180 qeriye bir donemin kaLiyor 192 yi tamamLamak icin .. Benim icin 3 donem oLmasi cok isime yaradi doqrusukripton yazdı:Ben lisenin 2.5 yılda bitirilebileceğini okudum. Bu şimdi doğru muDoğru ise acaba bu işi başarabilmek çok mu zor
Cevaplarınızı bekliyorum. Böyle bir hedefi olan arkadaşların sayısını da merak ediyorum.
Hayır canım ne komplosukripton yazdı:Ya siz bana komplo mu kurdunuz ya![]()
Evet kendi soruma cevap vereyim. 18 yaş üstü olanlar yılda 3 kez sınava girmekle liseyi 2.5 yılda bitirebiliyor. Ayrıca çalıştıktan sonra çok zor değil. Bizzat tecrübe ettim tavsiye ederim
Hayır şartlar çok süper maybeoneday. Yılda 2 kez sınava gireceğine 3 kez giriyorsun. Düzenli disiplinli çalışıyorsun. 4 yılda bitireceğin liseyi 2.5 yılda bitiriyorsun. Daha ne olsun. Bu olayı bizzat yaşayarak tecrübe ettik hiç bir yan etkisi yokmaybeoneday yazdı:bizden geçtiği kesindir.. davulun sesi uzaktan hoş gelir.. kesin abidik gubidik şartları vardır .)