Yeni Sistem Benide Etkilermi ? Önemli

Her Konuda Tartışabilirsiniz
kilecra
Yardımcı Uzman

Yeni Sistem Benide Etkilermi ? Önemli

Mesaj gönderen kilecra » 04 Mar 2012, 21:35

Bu Yeni Sistemde İngilizce 8 e kadarmı ne zorunlu ouyor ya benımbölüm genelkültür ek sınavlarla mezunolmayı planlıommuratın dediğine göre 2013 de zorunlu oluomus bu ek sınava yansırmı bi yardım ltfen

emrahk
Onursal Üye

Re: Yeni Sistem Benide Etkilermi ? Önemli

Mesaj gönderen emrahk » 04 Mar 2012, 21:37

Hayır, İngilizce 8'e kadar "alansız" ve şimdilerde de kademeli olarak Mesleki Açık Öğretim Lisesi öğrencileri için zorunlu. Dolayısıyla alanlı okuduğun için seni kapsamıyor...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

kilecra
Yardımcı Uzman

Mesaj gönderen kilecra » 04 Mar 2012, 21:58

bide şu şekil sorayım ben 2013 e kalsam bu ingilizceden bende zorunlu olacakmıyımek sınavlarla mezun olamazsam

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 04 Mar 2012, 22:01

Hayır seneye de mezun olsan zorunlu olmayacaklar...
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

murattt

Mesaj gönderen murattt » 04 Mar 2012, 22:14

Ben açtıgım konudada daha sonraki konulara verdigim cevaptada maöl' ün sitesındeki resmi yazıyi dayanak gösterdim dolayısı ile maöl ü kapsadıgını belirttim. Yanlış anlaşılmışım. yanlış bilgi vermekten ALLAH (cc ) a sıgınırım

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 04 Mar 2012, 22:16

murattt yazdı:Ben açtıgım konudada daha sonraki konulara verdigim cevaptada maöl' ün sitesındeki resmi yazıyi dayanak gösterdim dolayısı ile maöl ü kapsadıgını belirttim. Yanlış anlaşılmışım. yanlış bilgi vermekten ALLAH (cc ) a sıgınırım
Murat, yanlış anladığını sanmıyorum. Ama sürekli değişen müfredat yüzünden insanlar, önünü göremiyor. Acaba beni de etkiler mi diye düşünmeleri çok doğal...

Mustafa Kemal Atatürk

kenan16
Uzman

Mesaj gönderen kenan16 » 04 Mar 2012, 23:49

Benim bölümümde eşit ağırlık bendede zorunlu olmaz demi ingilizce ?

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 05 Mar 2012, 00:02

Hayır sende de zorunlu olmaz. Ama birkaç sene sona herkeste zorunlu olabilir de. Tabi dilekçe örneği hazırladım, ilgi fazla olup, gerekli yerlere gönderilirse çözüm bulunabilir...

Mustafa Kemal Atatürk

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön