ALANSIZ VE MESLEK LİSESİ OKUYAN TÜM ARKADAŞLARIN DİKKATİNE

Her Konuda Tartışabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

ALANSIZ VE MESLEK LİSESİ OKUYAN TÜM ARKADAŞLARIN DİKKATİNE

Mesaj gönderen kripton » 02 Mar 2012, 21:20

Arkadaşlar bildiğiniz gibi forumdaki arkadaşlarla M.E.B' e dilekçe gönderdik. Bildiğiniz gibi artık alansız okuyanlar ingilizce 1-2-3-4-5-6-7-8 derslerinin tümünden sorumlu tutulacaklar. Eskiden 1-2-3-4 zorunluydu sadece. Üstelik 6-7-8. kitaplarda tek kelime türkçe yok ve bu bizi çok zorladı. Mesela ben tüm ingilizce sınavlarını ilk sınavda geçerken ing. 6 dan kaldım. Bir çok arkadaş da mağdur oldu.

Eğer siz de bizim yaşadığımız mağduriyete uğramak istemiyorsanız lütfen şu linkte yazdığım dilekçeye bakarak bir dilekçe yazın ve bu günlerde gönderin ki dikkate alsınlar talebimizi. Bizlerin son 2 dönemi kaldı. Belki de yapılan uygulama bizlere yetişmeyecek ama sizler mağdur olmamış olursunuz.

Sizlerde alansız okuyorsanız mutlaka bu sıkıntı ile karşılaşacaksınız. Bizler bu durumu ortadan kaldırmak için sesimizi duyuralım istedik.

Bu linkteki dilekçenin kendinize göre bir kısmını değiştirip de gönderebilirsiniz. Biraz zaman ayırıp da bu dilekçeyi gönderin ve birbirimize destek olalım

http://www.aciklise.net/Forum/viewtopic ... c4e#p91954

Resim

emrahk
Onursal Üye

Re: ALANSIZ OKUYAN TÜM ARKADAŞLARIN DİKKATİNE

Mesaj gönderen emrahk » 02 Mar 2012, 21:52

Bu sayfayı belirli aralıklarla güncel tutmakta fayda var. Forumumuza üye olmadan misafir olarak dolaşan ve bu konudan muzdarip birçok öğrenci olduğuna eminim. Ki forumumuzu yeni keşfedenler de olacaktır... :wink:
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

murattt

Mesaj gönderen murattt » 02 Mar 2012, 22:21

evet bu konuyu up lıyalım hep

Kullanıcı avatarı
maybeoneday
Uzman

Mesaj gönderen maybeoneday » 03 Mar 2012, 02:10

alanlı olduğum için şükrediyorum ama yinede dilekçe göndercem çorbada tuzum olsun..
Dışımdaki merhametimle oyun oynamayın ki , içimdeki şeytan hayatınızı lunaparka çevirmesin ;)

Resim

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 03 Mar 2012, 21:34

teşekkürler maybeoneday :)

eee arkadaşlar hiç mi alansız okuyan arkadaş yok yaa duyalım sesinizi
Resim

öğrenci68

Mesaj gönderen öğrenci68 » 04 Mar 2012, 18:36

evet arkadaş aynı sorunla türk edebiyat dersindede karşılaştım yani sorular nerden çıkarımış kitaplarda cvp bulamıyorum

ayşegülnur
Acemi

Mesaj gönderen ayşegülnur » 04 Mar 2012, 21:23

arkadaşlar bu yazılan şikayet ve istekleri hangi web siteye göndereceğiz.ben de göndermek istiyorum. :?: :)

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 04 Mar 2012, 21:48

ayşegülnur yazdı:arkadaşlar bu yazılan şikayet ve istekleri hangi web siteye göndereceğiz.ben de göndermek istiyorum. :?: :)
Kripton'un verdiği linkteki konuyu incele. Daha kabul edilir bir İstek olması için, aşağıdaki adrese dilekçeyi postalaman iyi olur;

Milli Eğitim Bakanlığı
Atatürk Bulvarı
Bakanlıklar / ANKARA
..."iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.
Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler."

Mustafa Kemal Atatürk

emrahk
Onursal Üye

Re: ALANSIZ VE MESLEK LİSESİ OKUYAN TÜM ARKADAŞLARIN DİKKATİ

Mesaj gönderen emrahk » 04 Mar 2012, 21:51

Kripton izninle başlığı yeniden düzenledim. Artık yavaş yavaş MAÖL öğrencilerine de İngilizcelerin hepsi zorunlu olmaya başlamış çünkü. MAÖL öğrencileri de dilekçe gönderirlerse yararlarına olur...

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 05 Mar 2012, 13:09

Tabi iyi yapmışsın emrahk.

Arkadaşlar isteğimizi internet üzerinden değil POSTA YOLU ile göndermemiz gerekiyor.

Tabi internet üzerinden de mesaj gönderdik fakat posta yolu ile gönderilen dilekçe daha çok dikkate alınıyor. Bu yüzden dilekçe ile isteğimizi ulaştırmak çok önemli.

Yukarıda verdiğim linkte hem dilekçe örneği hem de adres yer alıyor. Emin olun verdiğiniz destek dönemi 7-8 olan bizlerden çok size yarayacak. Lütfen ihmal etmeyin. Bizim başımızı ağrıtıyor bu mesele sizin ağrıtmasın.

Şu an verdikleri kitaplarda türkçe kelime ve yönlendirici bilgilerin olmasını ne kadar isterim bilemezsiniz. Kitaplar o şekilde olsa zaten ben bu dönem ingilizceden geçmiş olacaktım. Bu sorun çözülmezse sizi de sıkıntıya sokacaktır emin olun arkadaşlar.
Resim

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 07 Mar 2012, 14:41

:arrow: Arkadaşlar konu güncel hala. Yapılacak iş çok zor değil. Biran önce sesimizi duyurmamız lazım. Bu konu hepimizi ilgilendiriyor. Postaneye yolumuzu düşürmek çok zor olmasa gerek :wink:
Resim

Kullanıcı avatarı
Doçent
Forum Moderatörü

Mesaj gönderen Doçent » 07 Mar 2012, 17:41

evet sonunda yolum düştü :roll: :mrgreen: inş sonucunu alırız
Gerek yok her sözü laf ile beyana. Bir bakış bin söz eder, bakıştan anlayana.

emrahk
Onursal Üye

Mesaj gönderen emrahk » 07 Mar 2012, 21:18

Çok daha fazla bir sayı gerekiyor bu konuyu okuyup, foruma üye olmayan alansız ve meslek liseli arkadaşlar, sizler de gönderin dilekçeleri... :wink:

Mustafa Kemal Atatürk

Kullanıcı avatarı
kripton
Onursal Üye

Mesaj gönderen kripton » 07 Mar 2012, 22:20

Umarım psikolog. Teşekkürler desteğin için. En büyük iyiliği kendine yaptın aslında. Sesimiz er geç duyulacak ama biz de arada güme gitmesek bari :mrgreen:
Resim

pence
Uzman

Mesaj gönderen pence » 12 Nis 2012, 13:28

Arkadaşlar ben meslek son sınıfım zorunlu olarak 1. 2. 3. 4. ing var. şimdi bakdım hala bu şekilde son sınıf olanları bu durum kapsamıyor mu ?

“Tartışma Bölümü” sayfasına dön